Μπείτε μέσα στη νέα κατοικία της Ιβάνκα Τραμπ

Μπείτε μέσα στη νέα κατοικία της Ιβάνκα Τραμπ

Η «Πρώτη Κόρη» των ΗΠΑ θα μετακομίσει με τον άνδρα της στην πιο διάσημη γειτονιά της Ουάσινγκτον.

Η Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της Τζάρετ Κούσνερ ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την Ουάσινγκτον. Όπως δημοσίευσε για πρώτη φορά η ιστοσελίδα Washingtonian, η κόρη του νέου προέδρου των ΗΠΑ θα μετακομίσει μαζί με την οικογένειά της στη συνοικία Κολοράμα της Ουάσινγκτον, στην ίδια περιοχή όπου θα βρεθεί μετά τον Λευκό Οίκο και η οικογένεια Ομπάμα.

Γενικότερα, η γειτονιά διαθέτει πολλά όμορφα και αναβαθμισμένα ιστορικά ακίνητα, ενώ θεωρείται πατρίδα πολλών πρέσβεων και κυβερνητικών αξιωματούχων. Η νέα πολυτελής κατοικία του ζευγαριού αγοράστηκε τον Δεκέμβριο για 5,5 εκατ. δολάρια, ωστόσο παραμένει ακόμα άγνωστο εάν η αγορά πραγματοποιήθηκε από την Ιβάνκα και τον Τζάρετ, όπως επίσης είναι αβέβαιο εάν το ζευγάρι θα ζει μόνιμα στην Ουάσινγκτον, καθώς διατηρούν μόνιμη κατοικία στη Νέα Υόρκη.

Ένα διαμάντι του 20ου αιώνα

Το σπίτι χρονολογείται από το 1923 και σχεδιάστηκε από τον Waddy Wood, έναν κορυφαίο αρχιτέκτονα της εποχής με έδρα την Ουάσινγκτον.

Πρόσφατα, το οίκημα ανακαινίστηκε, ωστόσο εξακολουθεί να διαθέτει κλασικές Colonial λεπτομέρειες.

 

Στο εσωτερικό του, υπάρχουν πέντε τζάκια, μία κουζίνα με νέες υψηλής τεχνολογίας συσκευές, πέντε πολυτελή δωμάτια, μία κύρια κρεβατοκάμαρα με δύο walk-in ντουλάπες, μπάνιο με μπανιέρα και ιδιωτική βεράντα.

 

Ακόμη, η πολυτελής κατοικία διαθέτει έναν όμορφο μεγάλο κήπο, καθώς και γκαράζ δυο αυτοκινήτων.