Μπλουζάκια για… τον κορωνοϊό από την οικογένεια Καρντάσιανς (Φωτογραφίες)

Μπλουζάκια για… τον κορωνοϊό από την οικογένεια Καρντάσιανς (Φωτογραφίες)
epa07138642 Scott Disick (C) is seen in the Ultra Music Festival marquee during the AAMI Victoria Derby Day, as part of the Melbourne Cup Carnival, at Flemington Racecourse in Melbourne, Victoria, Australia, 03 November 2018. EPA/JULIAN SMITH AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT EDITORIAL USE ONLY Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η νέα επιχειρηματική κίνηση του πρώην συζύγου της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Ο Scott Disick, της ευρύτερης οικογένειας Καράντασιαν, δημιούργησε μια σειρά από μπλουζάκια και φούτερ το Σαββατοκύριακο με μια φράση που έχει μετατραπεί πρόσφατα στο απόλυτο μάντρα: Πλύνετε τα χέρια σας.

 

View this post on Instagram

 

PLEASE WASH YOUR HANDS— Available in Camel, Evening Blue, Pitch Black, and White. Tap to shop the Lord’s request.

A post shared by TALENTLESS ® (@talentless) on

Η νέα επιχειρηματική κίνηση

Δεν μπορούμε να πούμε αν πρόκειται για μια γελοία στιγμή ή για ένα αστείο του Disick αλλά μόνο τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν μπορούν να μετατρέψουν μια παγκόσμια κρίση για την υγεία σε μια λαμπρή ευκαιρία για να βγάλουν περισσότερα χρήματα.

Η συλλογή κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο ως ένας τρόπος για να εξαπλωθεί το μήνυμα που χρειάζεστε για να πάρετε το handwashing πολύ σοβαρά αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Είναι μια γραμμή περιορισμένης έκδοσης από το εμπορικό σήμα Talentless (Ατάλαντος) του 36χρονου πρώην συζύγου της Κόρτνει. Ιδρύθηκε το 2018, η μάρκα «είναι ένα αφιέρωμα στο νέο κύμα δημιουργών, πρωτοπόρων σχεδιαστών και ατόμων με επιρροή που έχουν κάνει ένα όνομα για τον εαυτό τους, αντιδρώντας στις συμβάσεις του τι σημαίνει να είναι ‘Ταλαντούχος’ ».