Μπόνους άνω των 3 εκατ. ευρώ για όλους του εργαζόμενους της ΑΒ Βασιλόπουλος

Μπόνους άνω των 3 εκατ. ευρώ για όλους του εργαζόμενους της ΑΒ Βασιλόπουλος
Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ επιβραβεύει τους υπαλλήλους της οι οποίοι όλες αυτές τις μέρες βρίσκονται στα πόστα τους για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

Περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ για τους 13.575 εργαζόμενους των καταστημάτων & των αποθηκών της δίνει η ΑΒ Βασιλόπουλος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, «με αίσθημα βαθιάς ευγνωμοσύνης, φροντίζουμε τους ανθρώπους μας, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ανά την Ελλάδα, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, με ψυχή, δύναμη, ομαδικότητα, φροντίδα και ζήλο.

«Σε όλους εσάς αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλετε, για να μην λείψει τίποτα από τα ελληνικά νοικοκυριά! Αλλά και μια επιβράβευση, που έρχεται αυτονόητα για όλα όσα προσφέρετε».

Με αυτόν τον τρόπο, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, Βασίλης Σταύρου, ανακοίνωσε ότι «Για όλους τους 13.575 εργαζόμενους, στα καταστήματα και τις αποθήκες – τους δικούς μας ήρωες, θα διαθέσουμε περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ, ως ένδειξη επιβράβευσης και αναγνώρισης για την καθημερινή αφοσίωση στους πελάτες μας».

Σε αυτή την κρίσιμη εθνική στιγμή, όλοι οι εργαζόμενοι στην «ΑΒητική» Οικογένεια δίνουν μια μεγάλη «μάχη» ώστε να μπορούν όλοι οι συμπολίτες μας, να νιώθουν ασφαλείς και να βρίσκουν όλα όσα χρειάζονται στα καταστήματα ΑΒ. Σε κάθε γειτονιά. Για κάθε οικογένεια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο Βασίλης Σταύρου
Ο Βασίλης Σταύρου