Bραβείο «TRUE LEADER 2012» για την Βίκος Α.Ε.

Bραβείο «TRUE LEADER 2012» για την Βίκος Α.Ε.

Ως κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της αναδείχθηκε η εταιρεία στην εκδήλωση της ICAP Group.

Σε σύνολο 20.500 εταιρειών που εξετάσθηκαν και σε 35 που τελικά επελέγησαν, κατάφερε να ξεχωρίσει η εταιρεία Βίκος Α.Ε. και  να τιμηθεί με το  βραβείο «TRUE LEADER 2012», στην εκδήλωση που οργάνωσε η ICAP GROUP.

Η Βίκος Α.Ε. βραβεύτηκε καθώς πληρούσε ταυτόχρονα και τα τέσσερα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια που προϋποθέτει ο θεσμός, αφού συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες, με τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού, βρίσκεται στην κορυφαία θέση του κλάδου της και έχει υψηλό ICAP Credit Score A2.

Το βραβείο στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας,  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, παρέλαβε από τον κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, Αντιπρόεδρο των Ευρωεπιμελητιρίων, Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Βίκος Α.Ε. κος Κωνσταντίνος Σεπετάς.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο το προσωπικό μας για την αφοσίωση και προσήλωσή του, όσο και τους πελάτες και προμηθευτές μας για τις σχέσεις σεβασμού και αξιοπιστίας.  Μια τέτοια διάκριση δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τη στήριξη και εμπιστοσύνη τους. Η Βίκος Α.Ε. ως οικογενειακή επιχείρηση έχει ως πρώτιστο μέλημά της να παρέχει καθημερινά άριστο και ποιοτικό προϊόν με σεβασμό στο περιβάλλον και στον καταναλωτή. Μέσα από αυτήν τη φιλοσοφία, προκύπτει και η πηγαία ανάγκη προσφοράς της προς το κοινωνικό σύνολο», ανακοίνωσε η εταιρεία.

Δείτε ακόμη: Οι πιο κερδοφόρες εταιρείες στην Ελλάδα