Business I.T. Excellence: Σημαντική διάκριση για την ΑΒ Βασιλόπουλος

Business I.T. Excellence: Σημαντική διάκριση για την ΑΒ Βασιλόπουλος

Το Νέο Ολοκληρωμένο ERP σύστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος βραβεύεται, αναδεικνύοντας τη λειτουργία της εταιρείας κάτω από το πρίσμα μίας ενοποιημένης μηχανογραφικής πλατφόρμας.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, απέσπασε χρυσή διάκριση στα βραβεία Business I.T. Excellence για το νέο ολοκληρωμένο ERP σύστημα παρουσιάζοντας νέες και πρωτότυπες πρακτικές που βοήθησαν την εταιρεία να μεταβεί από μία κατάσταση τριών διαφορετικών συστημάτων που λειτουργούσαν έως σήμερα, σε μία κεντρική και ενιαία πλατφόρμα SAP.

Μέσα από πολλές υποψηφιότητες, το νέο ολοκληρωμένο ERP σύστημα αξιολογήθηκε από την κριτική επιτροπή ως το πιο σύγχρονο, ευέλικτο αλλά και παράλληλα πλήρες σύστημα, συγκεντρώνοντας υψηλή βαθμολογία και το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «ERP Συστήματα».

Η χρυσή διάκριση έρχεται ως επιβράβευση όλης της ομάδας που τα τελευταία χρόνια δούλεψαν σκληρά και μεθοδικά, ώστε αυτή τη στιγμή όλοι οι άνθρωποι της ΑΒ να επωφελούνται από πολλές αλλαγές και βελτιώσεις.

Με αφορμή την τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/6, ο Δημήτρης Βαλινδράς, VP IT SEE της ΑΒ Βασιλόπουλος δήλωσε: «Η χρυσή αυτή διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει το δύσκολο έργο της ομάδας που με αφοσίωση και σκληρή δουλειά, έτρεξε για να φέρει εις πέρας το project αυτό καταφέρνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και κόστος. Το νέο σύστημα λειτουργεί ήδη στην εταιρεία και οι τελικοί χρήστες εξοικειωνόμενοι μέσα από τις καθημερινές εργασίες αρχίζουν να διακρίνουν τις δυνατότητες, τα πλεονεκτήματα, αλλά και τις βελτιώσεις που έχει επιφέρει. Το ολοκληρωμένο ERP αποτελεί υπόδειγμα για τις υπόλοιπες εταιρείες του ομίλου Delhaize και ήδη μέρη του μπαίνουν σταδιακά σε παραγωγική λειτουργία σε άλλες χώρες (Σερβία, Ρουμανία, Βέλγιο). Το πλάνο για τα επόμενα χρόνια ήδη υλοποιείται χτίζοντας πάνω στο νέο ολοκληρωμένο ERP με έμφαση σε πεδία και εφαρμογές customer analytics, αυτοματοποίηση καταστημάτων και replenishment, κλπ.».

Ενώ ο κύριος Σ. Γιαννακού SVP Finance & CFO SEE συμπλήρωσε: «Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα τελευταία τρία χρόνια τις προσπάθειες των ανθρώπων της Ομάδας Έργου SAP που τελείωσαν το έργο SAP IFRV. Η ομάδα υπερέβη εαυτόν, χαρακτηριστικό των ανθρώπων της ΑΒ που τοποθετούν το κοινό καλό πάνω από το προσωπικό καλό. Με κάνει ιδιαίτερα περήφανο, το ότι όλες οι Διευθύνσεις της εταιρίας οι οποίες συμμετείχαν, έχουν στελέχη με ταπεινοφροσύνη, όρεξη για δουλειά, όρεξη να προσφέρουν στον κοινό σκοπό και όρεξη να κάνουν το «έξτρα μίλι». Αυτό το «έξτρα μίλι» ξέρετε είναι πολλές φορές αυτό που κάνει μία εταιρία να γίνει από καλή, η καλύτερη και να φτάσει εδώ που είναι σήμερα.».