CEO Initiative 2021: Το μέλλον είναι εδώ. Η ηγεσία;

CEO Initiative 2021: Το μέλλον είναι εδώ. Η ηγεσία;
Η Αναστασία Παρετζόγλου, brand manager του Fortune Greece και ο Γιάννης Θωμάτος, Managing Director Tsomokos SA, έδωσαν το έναυσμα για το μεγαλύτερο επιχειρηματικό φόρουμ της χρονιάς.

Για ιστορική ευκαιρία και για την Ελλάδα προκειμένου να αλλάξει σελίδα μίλησε η Αναστασία Παρετζόγλου, Brand Manager Fortune Greece καλωσορίζοντας τους συνέδρους στο CEO Initiative 2021.

“Στο CEO Initiative, οι ηγέτες δίνουν ενεργά το παρόν σε έναν διάλογο που ευελπιστούμε να δώσει απαντήσεις σε προβλήματα που είναι σε μεγάλο βαθμό παγκόσμια. Η κλιματική κρίση είναι η ώρα μηδέν”, ανέφερε η κ. Παρετζόγλου τονίζοντας ότι μια σειρά ερωτήματα ζητούν απαντήσεις, και αυτό προσπαθεί να κάνει το CEO Inotiative: Πώς μπορούμε όλοι μαζί να φανταστούμε και να δημιουργήσουμε το μέλλον που μας αξίζει;

To μέλλον είναι ήδη εδώ. “Το ερώτημα είναι και η ηγεσία εδώ;” αναρωτήθηκε από την πλευρά του ο Γιάννης Θωμάτος, Managing Director Tsomokos SA, μιλώντας ειδικότερα για την ανάγκη κινητοποίησης της νέας γενιάς.

 

Εξήγησε ότι η νέα γενιά φαίνεται πως προσπαθεί αλλά έχει ακόμα δρόμο να διανύσει σημειώνοντας ότι υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα αντιλήψεων μεταξύ της ηγεσίας των επιχειρήσεων και των νέων εργαζομένων. “Αν δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πώς σκέπτεται η νέα γενιά, θα είναι αδύνατο να τους κινητοποιήσουμε. Το όραμά μας θα είναι διαφορετικό από τους δικούς τους. Και ηγέτης δεν είναι ο επικεφαλής ή ο επιτυχημένος, αλλά αυτός που εμπνέει”, σημείωσε ο κ. Θωμάτος. Αναρωτήθηκε “πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, πιο ηθικοί, πιο ενσυνείδητοι, πώς μπορούμε σε εταιρικό επίπεδο να γίνουμε καλύτεροι και πώς μπορούμε παράλληλα να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο” τονίζοντας ότι δεν είναι τυχαίο που το CEO Initiative διευρύνεται βασιζόμενο στις έννοιες της συνεργασίας και της ομάδας.