Χαμός με τη συνέντευξη Πολύδωρα στην ΕΡΤ

Χαμός με τη συνέντευξη Πολύδωρα στην ΕΡΤ

"Δεν με θέλει η ΝΔ, γιατί δεν είμαι κολλητός του Χριστοφοράκου".

Δεν είμαι άνθρωπος της διαπλοκής τόνισε στην ΕΡΤ ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΣΡ, Βύρων Πολύδωρας και πρόσθεσε: Δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου γι’ αυτό δεν με θέλει ο Μητσοτάκης.

Ερωτηθείς για τις επικρίσεις που δέχθηκε η υποψηφιότητα του από τη ΝΔ, δήλωσε: Στενοχωρήθηκα πολύ με τη στάση της ΝΔ. Τι θέλουν να με εξορίσουν; Να με σκοτώσουν δια φυσικού θανάτου; Ένιωσα σαν να έπεσε πάνω μου σεισμός χειρότερος κι από αυτόν της Ιταλίας. Με διέγραψαν τι άλλο θέλουν.

Χαρακτήρισε δε, ως «σατράπη» εκείνο που τον διέγραψε από τη ΝΔ, ενώ επέρριψε ευθύνες για την διαγραφή του στον Σαμαρά και την παρέα του, όπως είπε χαρακτηριστικά

Αιτιολογώντας την απόφαση του να δεχθεί την πρόταση υποψηφιότητας επεσήμανε ότι το έκανε για να εκτονώσει την κατάσταση στο ΕΣΡ.

Δήλωσε ωστόσο ότι είναι έτοιμος και να παραιτηθεί. Έχω την εντιμότητα να παραιτηθώ, δεν θέλω να εκβιάσω καταστάσεις, ξεκαθάρισε.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά την σημερινή παρουσία του κ. Πολύδωρα στην Ε.Ρ.Τ. όλοι κατάλαβαν γιατί τον πρότεινε ο κ. Τσίπρας και ποια ακριβώς είναι τα προσόντα του…».

Βίντεο: Τι έλεγε ο Πολύδωρας για τα κανάλια και τον νόμο Παππά

Tweet Λαζαρίδη για Πολύδωρα: Ντροπή για την ΕΡΤ
Κριτική στην ΕΡΤ ασκεί ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του Βύρωνα Πολύδωρα.

«Ο τρόπος που έγινε η συνέντευξη Πολύδωρα αποτελεί ντροπή για την ΕΡΤ. Οι ευθύνες Ταγματάρχη, Ταλαμάγκα, είναι μεγάλες!», σχολίασε ο κ. Λαζαρίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Μετά τις αντιδράσεις η ΕΡΤ προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

Θα μπορούσαμε να απολογηθούμε για το αν κάπου έχει αδικηθεί οποιοδήποτε κόμμα, και να επανορθώσουμε. Δεν πρόκειται όμως να απολογηθούμε για τους καλεσμένους στις εκπομπές μας και τις ερωτήσεις που τους θέτουμε.

Σε ποιον αρνήθηκε ποτέ η ΕΡΤ δημόσιο βήμα για να εκθέσει τις απόψεις του;

Είναι ή δεν είναι δημοσιογραφικό θέμα ο κ. Πολύδωρας, πολλώ δε μάλλον όταν στη συνέντευξη αυτή ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί; Όποιος θέλει να του υποβάλουμε λίστες με καλεσμένους ή ερωτήσεις, ας το δηλώσει ευθέως…