Χαρδαλιάς για Κουμουτσάκο: “Κάποιοι επιλέξαμε να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας”

Χαρδαλιάς για Κουμουτσάκο: “Κάποιοι επιλέξαμε να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας”
Ο Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη μεταναστευτική πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος μιλά στην ολομέλεια της Βουλής στην συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης , Κυριακή 21 Ιουλίου 2019.Συνεχίζεται η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης η οποία πρόκειται να ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Δευτέρας , οπότε η κυβέρνηση λαμβάνει ψήφο εμπιστοσύνης με φανερή ονομαστική ψηφοφορία. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

“Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι επιλέξαμε να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας”, ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

O κ. Χαραδαλιάς ερωτηθείς από το News 24/7 και τον Γιώργο Σακκά, για την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου να κοινωνήσει εν μέσω έξαρσης της πανδημίας κορονοϊού στην Αττική.

“Όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα, και να τηρούμε τους κανόνες που καλούμε τους πολίτες να τηρούν”, κατέληξε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος με ανάρτηση στο Twitter, δίνει την δική του εκδοχή σχετικά με το γεγονός ότι κοινώνησε δίχως μέτρα προφύλαξης, ενώ στη συνέχεια τον «άδειασε» δίχως να αναφέρει το όνομα του, ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Έτσι, ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, σημείωσε πως «λυπάται επειδή μια αυθόρμητη ανάγκη δημιούργησε θέμα».

Ταυτόχρονα, υπογραμμίζει ότι προτρέπει τον κόσμο να τηρήσει τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Κουμουτσάκος έγραψε στο Twitter το εξής:

«Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα.

Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση.

Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας»