Χαρτοβιομηχανία Γλάρος: Η εταιρεία του ομίλου Σκλαβενίτη που εκτόξευσε τις πωλήσεις της

Χαρτοβιομηχανία Γλάρος: Η εταιρεία του ομίλου Σκλαβενίτη που εκτόξευσε τις πωλήσεις της

Θεαματική αύξηση πωλήσεων αλλά και θέσεων εργασίας παρουσίασε η επιχείρηση τα δύο τελευταία χρόνια.

Αύξηση πωλήσεων κατά 35,1%, Ήτοι 58,45 εκατ. ευρώ, σημείωσε την περασμένη χρονιά η Χαρτοβιομηχανία Γλάρος ΑΒΕΕ η οποία αποτελεί βραχίονα του ομίλου Σκλαβενίτη.

Η εισαγωγή των προϊόντων με την ετικέτα «Γλάρος» στα καταστήματα Μαρινόπουλου που πέρασαν στον όμιλο, ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο τις πωλήσεις της εταιρείας, βάζοντας πλέον στόχο για φέτος να πιάσει το όριο των 60 εκατ. ευρώ. Μεγέθη τα οποία αναμένεται να εδραιώσουν τη θέση της εταιρείας ως έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες της εγχώριας αγοράς.

Πέρα από τα χαρτικά προϊόντα, στο χαρτοφυλάκιο της «Γλάρος» έχουν περάσει και άλλα brands προϊόντων που βρίσκονται στα ράφια του δικτύου σούπερ μάρκετ. Αυτό ήρθε μετά την απόφαση του ομίλου Σκλαβενίτη να την συγχωνεύσει με άλλες εταιρείες, με τις μεγαλύτερες από αυτές να είναι η η Baker Master που παράγει κατεψυγμένες ζύμες, πίτσες, πίτες και σφολιατοειδή, αρκετά από τα προϊόντα της πωλούνται από τους φούρνους και τα σημεία εστίασης των καταστημάτων της Σκλαβενίτης, και η Meat House Α.Ε. που αφορά κυρίως στα συσκευασμένα κρέατα με την επωνυμία της εταιρείας που πωλούνται από την αλυσίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο τελευταία χρόνια η «Γλάρος» τριπλασίασε το προσωπικό της, φτάνοντας σήμερα τους 654 εργαζόμενους, έναντι 349 που ήταν το 2016 και 216 το 2015.

Με πληροφορίες από news247.gr