Χατζηπατέρειο Ίδρυμα και AGT: Οκτώ χρόνια κοινής πορείας

Χατζηπατέρειο Ίδρυμα και AGT: Οκτώ χρόνια κοινής πορείας

Οι άνθρωποι της AGT συνεχίζουν να ενισχύουν το έργο του Ιδρύματος να υποστηρίξει παιδιά με αναπηρία.

 

Στο πλαίσιο της υπεύθυνης εταιρικής της δραστηριοποίησης, η AGT ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα (ΙΚΕ), το οποίο θα συνεχίσει να υποστηρίζει μέσω χορηγίας για 8η συνεχόμενη χρονιά.

Η AGT έχει αναλάβει την επίβλεψη και τη συντήρηση των κτιρίων του Ιδρύματος στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Αφορά στο σύνολο των εγκαταστάσεών του (ηλεκτρικές, υδραυλικές, οικοδομικές, θέρμανσης, κλιματισμού, πυρόσβεσης).

Την πρόθεση της AGT να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της στο Χατζηπατέρειο ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Νίκος Αναστασόπουλος.

«Η κοινή μας πορεία με το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα ξεφεύγει από τα στενά όρια μίας πρωτοβουλίας κοινωνικής εταιρικής ευθύνης. Εδώ και 8 χρόνια, οι άνθρωποι της AGT προσπαθούμε να βοηθήσουμε αποτελεσματικά στο έργο του Ιδρύματος να υποστηρίξει παιδιά με αναπηρία. Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία αυτή και ευχόμαστε στο μέλλον να γιορτάσουμε ακόμα περισσότερα ορόσημα, όπως αυτό των 8 ετών» δήλωσε ο κ. Αναστασόπουλος.

«Είμαστε ευτυχείς διότι η συνεργασία της AGT με το Χατζηπατέρειο έχει σημάνει τεράστια πρόοδο στην καθημερινή ζωή των παιδιών μας κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Κέντρο, καθώς επίσης και στην καθημερινή ζωή των εργαζομένων. Προσδοκούμε στη συνέχιση της συνεργασίας αναμεσά στην AGT και το Χατζηπατέρειο για πολλά χρόνια και ελπίζουμε σε ακόμα πιο στενή σχέση μεταξύ μας» δήλωσε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ιωάννης Ν. Χατζηπατέρας.