Χρηματοδότηση 570.000 ευρώ εξασφάλισε η εφαρμογή Hotelgenius

Χρηματοδότηση 570.000 ευρώ εξασφάλισε η εφαρμογή Hotelgenius
Photo:

Η τεχνολογία στις υπηρεσίες του ξενοδοχειακού κλάδου. 

Το επενδυτικό ταμείο Elikonos Jeremie SCA – Sicar καθώς και άλλοι επενδυτές ανακοίνωσαν πως «ρίχνουν» στην εφαρμογή Hotelgenius χρηματοδότηση ύψους 570.000 ευρώ.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος δήλωσε σχετικά: «Έχοντας στελεχώσει την εταιρείας μας με μία εξαιρετική ομάδα επαγγελματιών πετύχαμε σημαντική ανάπτυξη σε μικρό χρονικό διάστημα. Καταφέραμε να κλείσουμε 100 νέα συμβόλαια στην Ελλάδα μέσα σε διάστημα 6 μηνών».

Ο συνιδρυτής και product director και της εταιρείας, Σπύρος Λοΐσιος, δήλωσε πως: «Από την πρώτη κιόλας έκδοση του προϊόντος μας, δώσαμε στην αγορά ένα σταθερό και αξιόπιστο εργαλείο. Με την υποστήριξη των επενδυτών μας, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε σημαντικές αναβαθμίσεις και σε διασυνδέσεις με στρατηγικούς συνεργάτες στην τουριστική βιομηχανία, έτσι ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς τα εργαλεία μας και να προσφέρουμε το πιο ολοκληρωμένο προϊόν».

Η εφαρμογή Hotelgenius κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση από την αρχή της κυκλοφορίας της. Πρόκειται για ένα λογισμικό που μπορεί να καλύψει στο 100% τις διαδικτυακές ανάγκες οποιασδήποτε ξενοδοχειακής μονάδας. Βρίσκεται σε μορφή cloud και αποτελείται από τρία βασικά συστήματα: κατασκευή ιστοσελίδας, μηχανή κρατήσεων και εφαρμογή για κινητά. Τα τρία αυτά συστήματα επιτρέπουν στους ξενοδόχους να δημιουργήσουν μέσα σε λίγες ώρες μια δυνατή διαδικτυακή ταυτότητα και να διαχειριστούν όλα τα κανάλια πωλήσεων και επικοινωνίας από ένα σημείο.