«Χρυσάφι» στα πόδια του Λεβαντόφσκι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Χρυσάφι» στα πόδια του Λεβαντόφσκι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση 70 εκατ. ευρώ για τον Λεβαντόφσκι.

 

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει βάλει στην κορυφή της λίστα της τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η Παρί Σεν Ζερμέν να εμφανίστηκε εσχάτως στο προσκήνιο θέλοντας να τον διεκδικήσει, αλλά φαίνεται πως δεν είναι οι μόνες. Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά τον Πολωνό επιθετικό και μάλιστα σκοπεύει να προχωρήσει προχωρήσει σε πρόταση προσφέροντας 70 εκατ. ευρώ στην Μπάγερν, για να τον ντύσει με την φανέλα της.

Σύμφωνα με το talkSPORT, ο Λεβαντόφσκι προορίζεται στο Old Trafford ως βασικός επιθετικός ήδη από τον Ιανουάριο. Μία υπόθεση εξαιρετικά δύσκολη, αφού εκτός από τον ανταγωνισμό με Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σ.Ζ, έχει να συναντήσει και την άρνηση του Κάρλο Αμντσελότι που θα καθίσει στον πάγκο των Βαυαρών από το καλοκαίρι. Μόλις χθες οι Ισπανοί αποκάλυψαν ότι ο Ιταλός προπονητής πριν συμφωνήσει για τρία χρόνια με την Μπάγερν, έθεσε ως βέτο την παραμονή του 27χρονου Πολωνού επιθετικού.

Είναι σημαντικό ότι στο συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι με την Μπάγερν, που λήγει το 2019, δεν υπάρχει ρήτρα, αφού αν και το ζήτησε ο παίκτης δεν συμφώνησαν οι Βαυαροί. Ο Πολωνός έφτασε στο Μιλάνο σαν ελεύθερος από την Ντόρτμουντ, αλλά η Μπάγερν του έδωσε μπόνους 25 εκατ. ευρώ.