Χρυσή Αυγή: Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου

Χρυσή Αυγή: Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου
Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος απολογείται στη δίκη της Χρυσής Αυγής, στο Εφετείο Αθηνών, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019. Με την απολογία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου συνεχίζεται η δίκη στο Εφετείο Αθηνών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Το πρώτο τους βράδυ στη φυλακή πέρασαν τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, που καταδικάσθηκαν για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και μετήχθησαν την Παρασκευή (23/10) στις φυλακές Δομοκού.

Η μεταγωγή τους από τη ΓΑΔΑ έγινε με ισχυρή αστυνομική συνοδεία και μέτρα ασφάλειας, αλλά και αυστηρά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αμέσως μετά την άφιξή τους ο διευθυντής των φυλακών έκανε προσωπική συνέντευξη με κάθε κρατούμενο ξεχωριστά, κατά την οποία ενημερώθηκε για τυχόν ζητήματα υγείας ή άλλα θέματα.

Στις φυλακές Δομοκού βρίσκεται και ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ στη φωτογραφία από το κελί του διακρίνονται δύο κρεβάτια και ένα παράθυρο με κάγκελα.

Στο εν λόγω κελί, ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα παραμείνει για τουλάχιστον 14 μέρες, έως ότου ολοκληρωθεί η καραντίνα στην οποία έχει υποχρεωτικά μπει.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ