Χρυσή και ασημένια διάκριση για τη ForestView

Χρυσή και ασημένια διάκριση για τη ForestView

Στην πρώτη της συμμετοχή στα Evolution Awards η εταιρεία διακρίθηκε με δύο πολύ σημαντικά βραβεία.

Η ForestView, η Performance Marketing εταιρεία του TDG, απέσπασε ένα χρυσό και ένα ασημένιο βραβείο στην πρώτη της συμμετοχή στα Evolution Awards, όπου επιβραβεύονται κάθε χρόνο οι βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν.

Το μοναδικό χρυσό στην κατηγορία “CPC Campaign” το έλαβε η ForestView χάρη στην καμπάνια της για το www.you.gr. Αντίστοιχα, η ασημένια διάκριση ήρθε στην κατηγορία “Search Engine Optimization (SEO) / Search Engine Marketing (SEM)”, όπου η εταιρεία συμμετείχε με καμπάνια SEM για το www.intersport.gr.

Αναφερόμενος στη διπλή βράβευση της ForestView, ο Γιώργος Φραγκάκης, Managing Director, δήλωσε σχετικά: «H συνεχής δουλεία, το διαρκές optimisation και τα inhouse εργαλεία που έχουμε αναπτύξει, έφεραν την επιβράβευση στις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες των Evolution Awards.  Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας στο You και στο Intersport για την εμπιστοσύνη τους, ενώ αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες Performance Engineering και Performance Marketing της ForestView».

Σχετικά με τη ForestView
Η ForestView είναι η εταιρεία Performance και Affiliate Marketing του ομίλου εταιρειών TDG. Ιδρύθηκε το 2010 και έχει παρουσία στην ΝΑ Ευρώπη. Παρέχει Programmatic marketing, inbound και outbound marketing υπηρεσίες που ως στόχο έχουν την κερδοφορία των πελατών της. H ForestView, είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Google, μέλος του ΙΑΒ, της ΕΔΕΕ και του GRECA.