«Χρυσό» για το ReGeneration στα Education Leaders Awards 2018

«Χρυσό» για το ReGeneration στα Education Leaders Awards 2018

To πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης, ξεχώρισε στην ενότητα «Εκπαίδευση» και την κατηγορία «Δια βίου μάθηση», αποσπώντας το χρυσό βραβείο.

Την Παρασκευή 18 Μαΐου, πραγματοποιήθηκαν τα Education Leaders Awards 2018 powered by RDC Informatics, όπου το ReGeneration, το πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης, ξεχώρισε στην ενότητα «Εκπαίδευση» και την κατηγορία «Δια βίου μάθηση», αποσπώντας το χρυσό βραβείο, ανάμεσα σε εξίσου αξιόλογες πρακτικές εκπαιδευτικών οργανισμών και επιχειρήσεων.
 
Το ReGeneration με την επιτυχημένη του μέχρι τώρα πορεία, κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στους υπόλοιπους υποψηφίους και οι λόγοι ήταν περισσότεροι από ένας! 490 προσλήψεις, 180 συνεργαζόμενες εταιρείες, 13.000 ώρες εκπαίδευσης, 35.000 ώρες εθελοντικής προσφοράς και πάνω από 80% ανανέωση συμβολαίων πέραν του 6μήνου! Το ReGeneration, μια ενέργεια των Global Shapers Athens Hub (πρωτοβουλία του World Economic Forum) δημιουργήθηκε για να καλύψει το κενό μεταξύ ταλαντούχων νέων πτυχιούχων και εταιρειών που δυσκολεύονται να βρουν στους σημερινούς αποφοίτους τις δεξιότητες που θεωρούν απαραίτητες. Η αναγνώριση του έργου του έρχεται να επιβραβεύσει την μέχρι σήμερα προσπάθειά του και να ενισχύσει το όραμα του για ένα δημιουργικό αύριο με μείωση της ανεργίας και αξιοποίηση των «ταλέντων» της χώρας, βοηθώντας τους να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα στην Ελλάδα.
 
Η τελετή απονομής, διοργανώθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά από την εταιρεία Boussias Communications, με σκοπό να ξεχωρίσει και να βραβεύσει τις καλύτερες πρακτικές στον χώρο της εκπαίδευσης, ενώ οι συμμετέχουσες εταιρίες ήταν υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα, από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα, τόσο από τον ιδιωτικό όσο και από τον δημόσιο τομέα. Την Τελετή Απονομής χαιρέτισε η Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία τόνισε τη σημασία των βραβείων για την ανάπτυξη του εκπαιδευτικού κλάδου. Το χρυσό βραβείο για το ReGeneration παρέλαβαν η Κατερίνα ΚυπραίουSenior Project Manager και ηΤέτα Καραμπίνη, Business Development & Academic Affairs Managerενώ η βραδιά έκλεισε με την ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη χρονιά.