Χρήστος Κάτσιος: Ο νέος γενικός διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής

Χρήστος Κάτσιος: Ο νέος γενικός διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής

Τα νέα του καθήκοντα αναλαμβάνει στις αρχές Απριλίου.

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Groupama Ασφαλιστικής αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Κάτσιος, μετά την απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής της Groupama S.A., από τις αρχές Απριλίου.

Ο μέχρι πρότινος Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, παίρνει την σκυτάλη από τον κ. Bertrand Woirhaye, ο οποίος κλήθηκε από τη Groupama S.A. να αναλάβει τη γενική διεύθυνση της ουγγρικής θυγατρικής του Ομίλου, από τις αρχές Απριλίου. Ο κ. Bertrand Woirhaye, που κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή από το 2007, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, κατέγραψε μία άκρως επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα, με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για την εταιρεία.

Η νέα διευθυντική ομάδα θα συμπληρωθεί με τον κ. Laurent Thuillier, μέλος της Direction Internationale του Ομίλου.

Η τοποθέτηση του κ. Κάτσιου, σε μια τόσο υπεύθυνη και νευραλγική θέση είναι συνέπεια τόσο της πολυετούς εμπειρίας του στον ασφαλιστικό τομέα σε Ελλάδα και Εξωτερικό, όσο και των πολύ θετικών αποτελεσμάτων που έχει σημειώσει ως επικεφαλής του εμπορικού τμήματος. Θέση που κατείχε από το 2009, όπου εργάζεται στην Groupama Ασφαλιστική, την ελληνική θυγατρική του Ομίλου Groupama, ενώ από το 2015 επιπρόσθετα είχε την ευθύνη της Οργάνωσης και Διαδικασιών της Εταιρίας.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής δραστηριοποιείται στην ασφαλιστική αγορά από το 1999, αναλαμβάνοντας διάφορες διευθυντικές αρμοδιότητες. Η εμπειρία του καλύπτει τομείς όπως εκπαίδευση, marketing, ανάπτυξη προϊόντων, οργάνωση call center, επικοινωνία,  αλλά και ανάπτυξη και διοίκηση δικτύων στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα. Οι σπουδές του περιλαμβάνουν Αεροναυπηγική (Kingston University), Διοίκηση επιχειρήσεων (MBA – Stirling University) και Μarketing Υπηρεσιών (Master  TIAS Business School).

Πληροφορίες για την Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €147,3 εκατ. το 2014, η εταιρεία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007, αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.gr.

Πληροφορίες για τον Όμιλο Groupama

Ο γαλλικός Όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες 13 εκατομμυρίων πελατών, σε διεθνές επίπεδο. Με ιστορία άνω των 100 ετών, ο Όμιλος Groupama εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος στις τρέχουσες οικονομικές προκλήσεις και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί 34.000 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 12 χώρες, κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία, σε χώρες όπως η Κίνα και το Βιετνάμ. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.gr.