Cirque du Soleil: To τσίρκο που κατέκτησε όλο τον κόσμο

Cirque du Soleil: To τσίρκο που κατέκτησε όλο τον κόσμο

Από 29 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2013 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ για 10 παραστάσεις.

Υπάρχει ένα τσίρκο που έχει, ήδη, κατακτήσει τον κόσμο όλο! Το Cirque du Soleil, το μεγαλύτερο, το απόλυτο, το πιο μαγευτικό θέαμα από ανθρώπους για ανθρώπους, μετά την παράσταση Alegria, επιστρέφει φέτος στην Ελλάδα με την υπερπαραγωγή «Dralion».

Η Αζάλα (Αέρας), η Γκάγια (Γη), η Οκεάνα (Νερό), ο Γιάο (Φωτιά), ο Μικρός Βούδας, οι Κλόουν, ο Κάλα είναι μόνο μερικοί από τους χαρακτήρες της παράστασης που παντρεύει την ασιατική φιλοσοφία και τις κινέζικες ακροβατικές ικανότητες 3.000 ετών με τις αξίες της Δύσης.

Η αιώνια αναζήτηση της αρμονίας μεταξύ ανθρώπων και φύσης. Το όνομα της παράστασης προκύπτει από δυο εμβληματικές φιγούρες. Τον δράκο που συμβολίζει την Ανατολή και το λιοντάρι που συμβολίζει τη Δύση.

1/4

Μαγικά κοστούμια, απίστευτα ακροβατικά, μουσικές που θα συνοδεύουν για πάντα τα όνειρά σας… σε μια παράσταση που θα σας μείνει αξέχαστη.

Από 29 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2013 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ για 10 παραστάσεις. Η παράσταση διαρκεί 2 ½ ώρες (με διάλειμμα) που δεν θα θέλετε να τελειώσουν. Τρέξτε γιατί η προπώληση ξεκίνησε.

• Αγορά εισιτηρίων μέσω internet στο www.lavris.gr  και επίσης στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας “ΓΕΡΜΑΝΟΣ” και στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).

• Τιμές εισιτηρίων Δ’ ζώνη: 35€, Γ’ ζώνη: 45€, Β’ ζώνη: 55€, Α’ ζώνη: 65€, VIP SILVER: 75€, VIP GOLD: 90€, VIP PLATINUM: 120€. Φοιτητικά και παιδικά εισιτήρια έκπτωση 20% σε όλες τις ζώνες. Ειδικές τιμές για την έκδοση ομαδικών εισιτηρίων ανάλογα με τον αριθμό – πληροφορίες για ομαδικά στο τηλ. 210 72 58 510

Πληροφορίες για την προπώληση στο τηλέφωνο 210 89 38 138