Coffee Berry: Πώς να αποκτήσεις το δικό σου απόλυτο street café concept

Coffee Berry: Πώς να αποκτήσεις το δικό σου απόλυτο street café concept
Αν έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να ασχοληθείς με την καφεστίαση τότε είσαι στο σωστό σημείο όπου θα μάθεις τα πάντα για το πώς μπορείς να αποκτήσεις το δικό σου κατάστημα Coffee Berry.

Οι Έλληνες αγαπούν πολύ τον καφέ και τον επιλέγουν σε διάφορες περιστάσεις της καθημερινότητάς τους. Η Ελλάδα, μάλιστα, αποτελεί μία από τις χώρες με την υψηλότερη κατά κεφαλήν κατανάλωση καφέ στον κόσμο. Συγκεκριμένα, η κατανάλωση αγγίζει τις 510 κούπες καφέ ανά άτομο, στοιχείο που μεταφράζεται σε ετήσια κατανάλωση 5 δισ. κούπες συνολικά.

Οι σύγχρονοι καταναλωτές επιλέγουν πλέον δίκτυα αλυσίδων καφέ που διαθέτουν ισχυρό brand, ποιοτικά άριστο προϊόν και ολοκληρωμένο σύστημα εξυπηρέτησης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός τέτοιου brand αποτελεί η Coffee Berry, η οποία εκτός από το απόλυτο street café concept έχει καταφέρει να «χτίσει» ένα δυνατό επιχειρηματικό μοντέλο σε επίπεδο franchise, με στόχο να μεγαλώνει το δίκτυό της τόσο σε εγχώριο όσο και διεθνές επίπεδο.

Με όχημα την τεχνογνωσία, τη συστηματική έρευνα και την μακροχρόνια εμπειρία της πάνω στον καφέ, η Coffee Berry έχει δημιουργήσει ένα πλήρες επιχειρηματικό πλάνο και ένα κερδοφόρο δίκτυο καταστημάτων με 85 καταστήματα στην Ελλάδα, 75 στην Κύπρο και 4 στην Αίγυπτο. Στόχος της εταιρείας για το υπόλοιπο του 2021 είναι να μεγαλώσει περαιτέρω το δίκτυό της με επιπλέον 45 καταστήματα στην Ελλάδα -ήδη έχει εντάξει στο δυναμικό της τα 9, 9 στην Κύπρο και 6 στην Αίγυπτο, ενώ υπάρχουν ήδη συμφωνίες σε εξέλιξη για νέες αγορές.

Στα καταστήματα της Coffee Berry μπορείς να απολαύσεις τον καφέ ή το σνακ σου όλες τις ημέρες της εβδομάδας από το πρωί μέχρι το απόγευμα είτε στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος είτε με take away. Φυσικά, αν δεν έχεις το χρόνο να περάσεις από ένα κατάστημα ή βρίσκεσαι στην εργασία σου, μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου εύκολα και γρήγορα.

Γιατί να επιλέξεις την Coffee Berry

«Είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου. Τα Coffee Berry αποδείχθηκε ότι είναι μία υγιής και εξαιρετική επένδυση. Θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα. Ήδη έχω αιτηθεί στην εταιρεία την δημιουργία και δεύτερου καταστήματος», δηλώνει ο Κ. Καλογερόπουλος, ιδιοκτήτης ενός καταστήματος στα Βριλήσσια και συνεργάτης με την εταιρεία εδώ και δύο χρόνια.

Αυτή την περίοδο, τα Coffee Berry είναι το πλέον κερδοφόρο concept στην αγορά της καφεστίασης με την μεγαλύτερη αποδοχή από τους καταναλωτές. Ως υποψήφιος franchisee της εταιρείας θα συνεργαστείς με ένα αγαπητό brand που διαθέτει οργάνωση και δομές και παρέχει υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να ασχοληθείς μόνο με τη λειτουργία του καταστήματός σου.

Η επιτυχία της Coffee Berry οφείλεται στο μείγμα που έχει δημιουργήσει και αυτό δεν είναι άλλο από μία ολοκληρωμένη πρόταση που καλύπτει προϊόν, αισθητική, περιβάλλον, ανθρώπινο δυναμικό, τοποθεσία, in-store μάρκετινγκ, επικοινωνία, εκπαίδευση και εξέλιξη.

«Εμπιστεύτηκα το όραμα της Coffee Berry πολύ νωρίς. Το κατάστημα που άνοιξα ήταν το πρώτο της αλυσίδας. Μου άρεσε το concept, το τόλμησα και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Έχω δύο μαγαζιά, αυτό από μόνο του λέει πολλά», λέει ο κ. Μπακιρτζόγλου, τέσσερα χρόνια συνεργάτης με την Coffee Berry και ιδιοκτήτης δύο καταστημάτων.

Εκτός από την πλούσια προϊοντική γκάμα που διαθέτουν τα καταστήματα Coffee Berry, η εταιρεία προσφέρει στον υποψήφιο συνεργάτη της ένα ολοκληρωμένο και οργανωμένο επιχειρηματικό πλάνο που περιλαμβάνει τα εξής:

  • Ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο με τρεις τύπους καταστημάτων (μικρό, μεσαίο και μεγάλο). Το κατάστημα παραδίνεται στον συνεργάτη πλήρως λειτουργικό.
  • Αποκλειστικότητα περιοχής, η οποία παραχωρείται στον συνεργάτη της Coffee Berry μετά από μελέτη για τις δυνατότητες και τις προοπτικές προκειμένου η επιχείρηση να καταστεί κερδοφόρα.
  • Ο καφές εισάγεται και καβουρδίζεται από την Coffee Berry στο ιδιόκτητο εργοστάσιό της στο Κορωπί, έκτασης 2.500 τ.μ., το οποίο εξαγοράστηκε εξ’ ολοκλήρου από τον διευθύνοντα σύμβουλο και ιδιοκτήτη, Χάρη Γρυπάρη. Από εκεί προμηθεύεται όλο το δίκτυο της εταιρείας σε Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας τον πλήρη έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας.
  • Ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού των καταστημάτων σε όλο το φάσμα των λειτουργειών.
  • Συνεχής υποστήριξη από την ομάδα marketing της εταιρείας από την πρώτη μέρα λειτουργίας.
  • Προώθηση, προβολή και επικοινωνία των προϊόντων σε social media, digital καμπάνιες, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παραγωγές, καθώς και διαφημιστικά υλικά στο εσωτερικό και εξωτερικό των καταστημάτων.
  • Καλαίσθητο και προσεγμένο design καταστημάτων, με μίνιμαλ επιλογές όπου κυριαρχούν οι ξύλινες επιφάνειες.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Coffee Berry, Χάρης Γρυπάρης
Ο διευθύνων σύμβουλος της Coffee Berry, Χάρης Γρυπάρης

Τα Coffee Berry βάζουν την υπογραφή τους στην γευστική σου εμπειρία

Κάθε κατάστημα Coffee Berry είναι ένας μικρός αστικός παράδεισος. Η εταιρεία έχει καταφέρει να δημιουργήσει το απόλυτο coffee concept, όπου η ποιότητα των προϊόντων σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση και το προσεγμένο design του καταστήματος καθιστούν τα Coffee Berry έναν all day προορισμό, έτοιμο να ικανοποιήσει τις γευστικές απαιτήσεις του καταναλωτή.

Ο σχεδιασμός και η ατμόσφαιρα κάθε καταστήματος αντιπροσωπεύουν την καθημερινή φολοξενία των πελατών σε ένα εκλεπτυσμένο και άνετο περιβάλλον όπου μπορούν να απολαύσουν μία ευρεία γκάμα προϊόντων.

Σε ένα κατάστημα Coffee Berry θα βρεις σίγουρα τον καφέ που ταιριάζει στις προτιμήσεις σου. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να επιλέξεις από 8 διαφορετικούς μονοποικιλιακούς, 3 blends καφέ, 2 είδη βιολογικού καφέ, 18 διαφορετικά είδη τσαγιών και βοτάνων, 8 είδη από κάψουλες, 7 είδη καφέ φίλτρου, μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα ροφήματα για όλες τις ώρες της ημέρας. Παράλληλα, θα βρεις μία πλούσια γκάμα από λαχταριστά γλυκίσματα (muffin, cookies,) και αλμυρά snacks (bao buns, tramezzini, μπαγκέτες. κ.α), που επιμελείται με αγάπη ο σεφ της εταιρείας Μιχάλης Τζόβας. Επιπλέον, αν έχεις μία πολυάσχολη μέρα, μπορείς να επιλέξεις ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα για ένα γευστικό και γεμάτο ενέργεια διάλειμμα.

Μπορείς φυσικά να προμηθευτείς καφέ για το σπίτι σε συσκευασία των 150 γρ. καθώς και σκεύη παρασκευής καφέ και προϊόντα λιανικής (κούπες, θερμός κτλ.).

Αν έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να ασχοληθείς με την καφεστίαση και να γίνεις μέλος ενός ταχύτατα αναπτυσσόμενου δικτύου, Coffee Berry αποτελεί την καλύτερη επιλογή, διότι προσφέρει ασφάλεια και αποδεδειγμένη επιτυχία στους συνεργάτες της.

Επικοινώνησε εδώ για να μάθεις πώς μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου Coffee Berry.