Cosmote One: Ίντερνετ, ομιλία και ψυχαγωγία σε ένα πακέτο

Cosmote One: Ίντερνετ, ομιλία και ψυχαγωγία σε ένα πακέτο

Το COSMOTE One κάνει σταθερή και κινητή επικοινωνία ένα και προσφέρει μια σειρά από οφέλη.

Ένα νέο πακέτο επικοινωνίας, το «Cosmote One» φέρνει η ενοποίηση των υπηρεσιών σταθερής, κινητής τηλεφωνίας, Ίντερνετ και τηλεόρασης ΟΤΕ-COSMOTE.

Με το πακέτο αυτό, σταθερό και κινητό επικοινωνούν δωρεάν μεταξύ τους και τα μέλη της οικογένειας μοιράζονται λεπτά ομιλίας, SMS και MB. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της COSMOTE, δεν χρεώνονται οι κλήσεις από το κινητό στο σταθερό ή από το σταθερό στο κινητό που συνδέονται στο ίδιο πρόγραμμα -επί 1.000 λεπτά ομιλίας από το σταθερό προς το κινητό και επί 1.000 λεπτά από το κινητό προς το σταθερό τηλέφωνο (πρόκειται για προσφορά). Τα μέλη των οικογενειών που έχουν συνδρομή σε πρόγραμμα COSMOTE One Family μοιράζονται τα MB, τα λεπτά ομιλίας και τα SMS τους.

Επίσης, η εταιρεία παρέχει δωρεάν αποθηκευτικό χώρο 15 GB στο COSMOTE Cloud. Οι πελάτες COSMOTE One και ΟΤΕ TV έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία OTE TV Go, δηλαδή στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της OTE TV από smartphone ή tablet -είτε μέσω WiFi, είτε καταναλώνοντας τα MB του προγράμματος κινητής τηλεφωνίας.

Τέλος, όσοι συμμετέχουν στο COSMOTE One θα έχουν τη δυνατότητα, εφόσον το ζητήσουν υποβάλλοντας σχετική αίτηση, να λαμβάνουν τους λογαριασμούς κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και OTE TV σε ένα φάκελο.