Cryptoverse: Σε ποια κρυπτονομίσματα αξίζει κάποιος να επενδύσει 

Cryptoverse: Σε ποια κρυπτονομίσματα αξίζει κάποιος να επενδύσει 
pexels

Το Ethereum και άλλα τρία altcoin προκρίνει ως πιο κερδοφόρα στο μέλλον ο CEO της Cryptoverse και ειδικός στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία Benjamin Cowen.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σχεδιάζει να προσθέσει τα Solana και Terra στο χαρτοφυλάκιό του στον επόμενο κύκλο. Επίσης, ο αναλυτής κρυπτονομισμάτων δήλωσε στο podcast του InvestAnswers ότι τα πιο πολλά υποσχόμενα altcoin σε blockchain Βαθμίδας 1 σε αυτόν τον κύκλο αγοράς είναι τα Cardano (ADA), Avalanche (AVAX) και Polkadot (DOT).

Ο Cowan επισημαίνει το Ethereum ως το νούμερο ένα έργο των πιο πολλά υποσχόμενων altcoin: «Νομίζω ότι το Ethereum είναι μακράν το καλύτερο. Δεν νομίζω ότι άλλοι έχουν φτάσει κοντά σε αυτό αυτή τη στιγμή. Εκτιμώ την αποκέντρωση. Και ο ανταγωνισμός μεταξύ έργων είναι ένα παιχνίδι μεταξύ αποκέντρωσης, επεκτασιμότητας και ασφάλειας».

Ο Cowan είπε ότι εκτός από το Ethereum, επένδυσε σε άλλα τρία κρυπτονομίσματα: «΄Eχω επενδύσει σε Avalanche και Cardano σε αυτόν τον κύκλο αγοράς. Υπάρχουν και άλλα καλά altcoin. Είναι δύσκολο να αγνοήσεις το Terra (LUNA) όταν το έργο αγοράζει κυριολεκτικά bitcoin αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων».

Ο αναλυτής εξήγησε γιατί δεν επένδυσε στους ανταγωνιστές του Ethereum Solana (SOL) και Terra (LUNA). «Μερικά έργα, όπως το LUNA και το Solana, δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν. Απλώς άργησα μαζί τους, επομένως είναι πιο εύκολο να εστιάσετε σε έργα στα οποία αρχίσατε να επενδύετε νωρίτερα, και όχι σε εκείνα στα οποία καθυστερήσατε», είπε ο Cowan. Ο αναλυτής είπε ότι πιθανώς θα σκεφτόταν να επενδύσει στους δημοφιλείς κύριους ανταγωνιστές του Ethereum την επόμενη φορά.    

«Υπάρχουν σίγουρα πολλά έργα που δεν με ενδιαφέρουν και τόσο, οπότε δεν θα τα απαριθμήσω. Αλλά τώρα ο κύκλος είναι Cardano, Polkadot, Ethereum και Avalanche. Στον επόμενο κύκλο, πιθανότατα θα επενδύσω και σε αυτά τα έργα», είπε ο Cowan. Ο δημοφιλής αναλυτής κρυπτονομισμάτων και ιδρυτής της Heisenberg Capital, Max Keiser, αποκάλεσε πρόσφατα το  Ethereum και άλλα altcoin «απάτες». Κατά τη γνώμη του, μόνο το bitcoin αξίζει προσοχής.