Δέκα δυναμικά στελέχη του αύριο αναζητεί η Wind

Δέκα δυναμικά στελέχη του αύριο αναζητεί η Wind

Μάθετε πώς μπορείτε να δηώσετε συμμετοχή στο νέο Young Talents Graduate Trainee Program.

Δέκα ταλαντούχοι νέοι, μετά από διαδικασία αξιολόγησης και εν συνέχεια κατάρτισης, θα έχουν την ευκαιρία να προσληφθούν στην WIND. Ειδικότερα, μέσα από το πρόγραμμα της WIND, Young Talents Graduate Trainee Program, νέοι που είναι κάτοχοι πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου με κατεύθυνση τους κλάδους της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, της Πληροφορικής, των Οικονομικών, της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και της Μηχανικής, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πλούσια επαγγελματική εξειδίκευση και να γνωρίσουν τον δυναμικό κλάδο των τηλεπικοινωνιών.

Η κατάθεση των αιτήσεων ενδιαφέροντος ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 25 Οκτωβρίου 2015 στο www.windyoungtalents.gr.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει στάδια αξιολογήσεων και συνεντεύξεων μέσα από τα οποία θα προκύψουν οι δέκα νέοι που θα προσληφθούν από την WIND Ελλάς. Κάθε ένας από όσους επιλεγούν θα αμείβεται κατά τη διάρκεια της 18μηνης εκπαίδευσης που θα ακολουθήσει σε ποικίλες οργανωτικές δομές της εταιρείας, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας μέσα από ένα προσωποποιημένο πλάνο ανάπτυξης.

Στόχος του προγράμματος WIND Young Talents, δεν είναι να καλυφθούν οργανικά κενά της εταιρείας, αλλά να αναδειχθούν τα αυριανά δυναμικά στελέχη που θα ηγηθούν στην ελληνική επιχειρηματική αγορά και όχι μόνο – επισήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της WIND Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής και πρόσθεσε πως το πρόγραμμα θα επαναλαμβάνεται με την ολοκλήρωση του 18μηνου.

Η διαχείριση και η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει μέσω της πλατφόρμας Workable.

Τέλος, σε ότι αφορά τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, ο διευθύνων σύμβουλος της WIND κ. Ζαρκαλής, σημείωσε πως και η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη και αναμένεται να κλείσει με αρνητικό πρόσημο – και πρόσθεσε πως ο συγκεκριμένος κλάδος είναι από τους λίγους που συνέχισε τις επενδύσεις και μέσα στην κρίση. «Τώρα που φαίνεται να υπάρχει μια σταθερότητα, περιμένουμε πλέον από την Πολιτεία να αγκαλιάσει τον κλάδο και να δούμε στην πράξη το φιλικό επενδυτικό κλίμα» κατέληξε.