Δέκα λόγοι που δεν πρέπει ποτέ να ταξιδέψετε με τον Τομ Χανκς

Δέκα λόγοι που δεν πρέπει ποτέ να ταξιδέψετε με τον Τομ Χανκς

Όπως δείχνουν οι ταινίες του, δικαίως ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, έχει χαρακτηριστεί «άτυχος» στα ταξίδια του.

Mερικοί άνθρωποι είναι άτυχοι στα ταξίδια τους. Είτε επειδή οι πτήσεις τους συνεχώς καθυστερούν, είτε επειδή χάνουν τις αποσκευές τους. Ένας από αυτούς είναι και ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τομ Χανκς.

Με την κυκλοφορία της ταινίας Sully, η οποία βασίζεται στην περίφημη προγείωση του Captain Chesley Sullenberger στον ποταμό Hudson της Νέας Υόρκης, έχουμε πλέον αδιάσειστα στοιχεία ότι ο Χανκς έχει τη χειρότερη τύχη που θα μπορούσε να έχει ένας ταξιδιώτης.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της καριέρας του, υποδύεται σχεδόν πάντα ρόλους, στους οποίος όλο και κάτι του τυχαίνει εν ώρα ταξιδιού. Νομίζετε ότι υπερβάλουμε; Δείτε τα παρακάτω παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι δεν πρέπει ποτέ να ταξιδέψετε με τον Τομ Χανκς:

«Cast Away»

Ο ουρανός έχει δείξει ότι δεν είναι ιδιαίτερα φιλικός με τον διάσημο ηθοποιό. Εάν καταλήξετε να πετάτε στην ίδια πτήση του Χανκς, να είστε σίγουροι ότι το αεροπλάνο θα συντριβεί και εσείς θα βρεθείτε στον ωκεανό.

«Captain Phillips»

Εάν ο Τομ Χανκς, προσφερθεί να σας πάρει ένα ταξίδι μαζί του στην ανοιχτή θάλασσα, απλά πείτε όχι!

Το χειρότερο σενάριο δεν είναι ότι θα καταλήξετε ναυαγοί σε κάποιο άγνωστο μέρος, αλλά ότι θα βρεθείτε υπό την απειλή όπλων από Σομαλούς πειρατές.

«Forrest Gump»

Εάν δεν έχετε όρεξη να ταξιδέψετε -με τα πόδια- τότε μην ταξιδέψετε ποτέ με τον Τομ Χανκς, διότι θα καταλήξετε να περιμένετε με τις ώρες σε ένα παγκάκι λεωφορείου.

«The Terminal»

Θυμάστε όταν ο Τομ Χανκς έπρεπε να ζήσει μέσα στο αεροδρόμιο JFK και η μοναδική πηγή εισοδήματός του ήταν το μηχάνημα επιστροφής καρτών;

Εάν δεν σας αρέσει να κοιμάστε σε καρέκλες και να τρώτε συνεχώς από τα Burger King, τότε μην βρεθείτε ποτέ στο ίδιο αεροδρόμιο με τον Τομ Χανκς.

«The Da Vinci Code»

Και ενώ νομίζεις ότι βρίσκεσαι στις πιο ωραίες σου διακοπές, στο Παρίσι, με τον Τομ Χανκς, ξαφνικά θα διαπιστώσετε ότι εμπλέκεστε σε ένα σκάνδαλο και δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε κανέναν, ούτε κάν τον ηθοποιό που υποδύθηκε στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών τον Γκάνταλφ!

«Cloud Atlas»

Ο Τομ Χανκς είτε θα προσπαθήσει να σας δηλητηριάσει την ώρα που βρίσκεστε καταμεσής του Ειρηνικού με το ιστιοπλοϊκό είτε εσείς από μόνος σας θα καταλήξετε να ταξιδεύετε τόσο πολύ που θα έχετε χάσει το μέτρημα και δεν θα γνωρίζετε που είστε.

«Saving Private Ryan»

Ο Τομ Χανκς είναι πραγματικά άτυχος στη Γαλλία.

«Bridge of Spies»

Ούτε στο Βερολίνο μπορεί να πει κανείς ότι ο ίδιος είναι ασφαλής.

«Apollo 13»

Oύτε στο διάστημα μπορεί να σας υποσχεθεί κανείς ότι θα είστε ασφαλής έχοντας παρέα τον Τομ Χανκς. Ο διαστημικός τουρισμός μπορεί να ακούγεται διασκεδαστικός, αλλά καλύτερα να περιμένετε για την πρόσκληση του Harrison Ford, αντ ‘αυτού.

«Sully»

Ό,τι και να γίνει πάντοτε να θυμάστε: «Μην επιβιβαστείτε ποτέ στο ίδιο αεροπλάνο με τον Τομ Χανκς».