Δέκα προορισμοί που μπορείτε να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Δέκα προορισμοί που μπορείτε να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια
Overhead of market.

Και η Ελλάδα στη λίστα με τους πιο οικονομικούς προορισμούς στα αεροπορικά εισιτήρια.

Εάν έχετε αποφασίσει να ταξιδέψετε μέσα στο 2016 σε διάφορα εξωτικά μέρη και μη, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε τον τρόπο να γλιτώσετε κάποια έξοδα από το ταξίδι σας.

Η παγκόσμια μηχανή αναζήτησης ταξιδίων, Kayak ανακάλυψε τους δέκα καλύτερους προορισμούς με τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Για παράδειγμα, εάν ταξιδέψετε στο Χονγκ Κονγκ το εισιτήριο θα είναι κατά 26% πιο οικονομικό σε σχέση με την περσινή χρονιά. Ενώ το Kayak αναφέρει ότι στην παραπάνω πόλη είναι καλύτερο να πετάξει κανείς τον Οκτώβριο, όπου η τιμή του εισιτηρίου κυμαίνεται περίπου στα 600 δολάρια.

Ο David Solomito, διευθυντής της μηχανής αναζήτησης δήλωσε ότι οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων έχουν μειωθεί στην κάθε πόλη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια. Για παράδειγμα, το γεγονός ότι το δολάριο γίνεται ολοένα και πιο ισχυρό, καθιστά το Χονγκ Κονγκ έναν από τους πιο οικονομικούς προορισμούς.

Από την άλλη και ο ανταγωνισμός των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους συνέβαλλαν στη μείωση των τιμών, με αποτέλεσμα τα εισιτήρια να είναι φέτος κατά 22% πιο οικονομικά σε σχέση με το 2015.

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τις πιο οικονομικές πόλεις που μπορεί να ταξιδέψει κανείς, αλλά και το ποσό που θα γλιτώσετε σε ποσοστά σε σχέση με την περσινή χρονιά. Σημειώνεται ότι στη λίστα βρίσκεται και η Ελλάδα:

  1. Χονγκ Κονγκ: 26%
  2. Ντάλας: 24%
  3. Κλίβελαντ: 22%
  4. Σικάγο: 21%
  5. Aτλάντα: 20%
  6. Τελ Αβίβ: 19%
  7. Πεκίνο: 18%
  8. Mανίλα: 18%
  9. Μπανγκοκ: 18%
  10. Αθήνα: 17%