Δεκαεξάχρονος κέρδισε τρία εκατ. δολάρια παίζοντας Fortnite

Δεκαεξάχρονος κέρδισε τρία εκατ. δολάρια παίζοντας Fortnite
«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτό που νιώθω. Είμαι τόσο χαρούμενος. Όλα όσα έκανα, όλοι οι κόποι μου απέδωσαν καρπούς» δήλωσε ο Kyle Giersdorf που στέφθηκε νικητής στον τελικό του Fortnite World Cup.

Εκατομμυριούχος μέσα σε μια νύχτα έγινε ένας 16χρονος από την Πενσιλβάνια, που κατέκτησε το πρώτο βραβείο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Fortnite στη Νέα Υόρκη.

Ο Kyle Giersdorf, γνωστός στο παιχνίδι με το όνομα «Bugha», κέρδισε τα μεγάλο βραβείο των 3 εκατ. δολαρίων στον τελικό του Fortnite World Cup που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στη Νέα Υόρκη, μετά από δέκα εβδομάδες gaming και με περισσότερους από 40 εκατ. συμμετέχοντες.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτό που νιώθω. Είμαι τόσο χαρούμενος. Όλα όσα έκανα, όλοι οι κόποι μου απέδωσαν καρπούς. Είναι τρελό», είπε σε δηλώσεις του ο 16χρονος.

Ο Giersdorf δεν ήταν όμως ο μόνος κερδισμένος, αφού το Σάββατο, ο επίσης 16χρονος Emil Bergquist Pedersen από την Νορβηγία, γνωστός ως «Nyhrox» και ο 17χρονος David Wang από την Αυστρία, που χρησιμοποιεί το όνομα «Aqua» κέρδισαν στην κατηγορία ντουέτο, επικρατώντας σε 50 ομάδες, και μοιράστηκαν το βραβείο των 3 εκατ. δολαρίων.

«Θα αποταμιεύσω τα περισσότερα χρήματα, ίσως επενδύσω κάποια και σίγουρα θα αναβαθμίσω τον εξοπλισμό μου», δήλωσε μετά τη νίκη του ο Nyhrox.

Ένα βραβείο ύψους 2,25 εκατομμυρίων θα μοιραστεί ένας 15χρονος από το Έσεξ της Βρετανίας με τον συμπαίκτη του, αφού τερμάτισαν δεύτεροι στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Fortnite. Ο Jaden Ashman που παίζει με το ψευδώνυμο «Wolfiez», θα μοιραστεί το σημαντικό ποσό που κέρδισαν στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, με τον David Jong -γνωστό ως «Rojo» – από την Ολλανδία.

Πηγή: news247.gr