Δεκατρείς ελληνικές επιχειρήσεις στην «International Green Week»

Δεκατρείς ελληνικές επιχειρήσεις στην «International Green Week»

Την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το γερμανικό καταναλωτικό κοινό θα έχουν οι Έλληνες που θα συμμετέχουν και φέτος στη διεθνή έκθεση.

Δεκατρείς ελληνικές επιχειρήσεις υποδέχεται η International Green Week, η οποία άνοιξε τις πύλες της στο Βερολίνο την περασμένη Παρασκευή και πρόκειται να διαρκέσει έως και τις 25 Ιανουαρίου 2015, όπως ενημέρωσε το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Ειδικότερα, από την Ελλάδα στη φετινή έκθεση συμμετέχουν οι: BIOselect, CANDIA NUTS SA, DEAR CRETE – KALABOKIS SA, GREAT – Trade Exhibitions and Exports, HELLENIC SPIRULINA NET, KRITI FEINKOST GmbH, LYRARAKIS WINES, MAM FOODS, NOVACERT, OLIVE SPA, ORANGE VALLEYS – KONSTANTINOY ELENI, REGION OF CRETE και TRADITIONAL HANDMADE HALVA.

Οι εταιρίες, στη διάρκεια της έκθεσης πρόκειται να πραγματοποιήσουν απευθείας πωλήσεις των προϊόντων τους σε περισσότερους από 300.000 επισκέπτες – καταναλωτές.

Την οργάνωση της ελληνικής συμμετοχής ανέθεσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα) στην εταιρία GREAT – Trade Exhibitions and Exports – Consulting, η οποία φρόντισε για την παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων σ’ ένα ομαδικό περίπτερο, έκτασης 247 τ.μ.

Οι Έλληνες συμμετέχοντες παραγωγοί, έχουν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να έρθουν σε επικοινωνία με το καταναλωτικό κοινό της Γερμανίας, της δεύτερης σε μέγεθος αγοράς για τις εξαγωγές τροφίμων, ενώ μέσω της πλατφόρμας της International Green Week διαθέτουν απευθείας τα προϊόντα τους, αλλά και να ενδυναμώνουν τα σήματά τους στη γερμανική αγορά.