Deloitte Ελλάδος: Ρεκόρ προσλήψεων για το οικονομικό έτος 2019

Deloitte Ελλάδος: Ρεκόρ προσλήψεων για το οικονομικό έτος 2019
Καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, η Deloitte δίνει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες σε νέους να γνωρίσουν την εταιρική κουλτούρα και τις υπηρεσίες της και την πιθανότητα για μελλοντική πρόσληψη.

Ρεκόρ προσλήψεων συνεχίζει να καταγράφει το 2019 η Deloitte Ελλάδος, στην οποία απασχολούνται ήδη πάνω από 1.000 εργαζόμενοι.

Η επίτευξη αυτή οφείλεται στη νέα στρατηγική πρακτικών ασκήσεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων της εταιρείας που οδήγησε σε απορρόφηση του 35% των συμμετεχόντων σε μόνιμες θέσεις. Συγκεκριμένα, η Deloitte Ελλάδος προσέλαβε πάνω από 400 άτομα το οικονομικό έτος 2019, εκ των οποίων το 13% προήλθε από το επιτυχημένο Πρόγραμμα Πρακτικών Ασκήσεων της εταιρείας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, η Deloitte δίνει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες σε νέους να γνωρίσουν την εταιρική κουλτούρα και τις υπηρεσίες της και την πιθανότητα για μελλοντική πρόσληψη. Μέλημα της εταιρείας είναι να επενδύσει στην εκπαίδευση νέων ανθρώπων, οι οποίοι θα αποκτήσουν ουσιαστική εμπειρία εργασίας σε έναν πραγματικά πολυεθνικό οργανισμό.

Η Deloitte αποτελεί μία από τις πιο ελκυστικές εταιρείες για νέους στην Ελλάδα, καθώς συνδυάζει επαγγελματική εξέλιξη μαζί με μία σειρά προγραμμάτων έχοντας στο επίκεντρο την ευελιξία και το ευ ζην των ανθρώπων της, όπως:

Smart Working: Προσφέρεται η δυνατότητα στους εργαζομένους να δουλέψουν μία ημέρα της εβδομάδας από το σπίτι.

Προγράμματα Well-being: Προώθηση του work-life balance και της ευημερίας των εργαζομένων, μέσω μίας σειράς ενεργειών άμεσα συνδεδεμένων με τους 3 πυλώνες του Well-being για την Deloitte: Engaged Mind, Energized Body & A strong sense of Purpose.

Casual Friday: Δυνατότητα στους εργαζόμενους να έρχονται στο γραφείο με casual ένδυση, κάθε Παρασκευή.

Sports Teams: Ομάδες σε ποδόσφαιρο, basket. Διοργάνωση μαθημάτων και τουρνουά τένις. Συμμετοχή στους σημαντικότερες διοργανώσεις αγώνων δρόμου σε όλη τη χώρα.

Με στόχο να έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες συμμετοχής στα προγράμματα πρακτικής άσκησης και εκπαιδευτικών Σχολείων, η Deloitte αντλεί το έμψυχο δυναμικό της από διάφορες πηγές νέων ταλέντων, όπως τα διαδικτυακά της μέσα, τα Social Media, τη συμμετοχή σε ημέρες καριέρας, συνέδρια και εκδηλώσεις πανεπιστημίων και λοιπών φορέων, ενώ τα τελευταία χρόνια, έχει αναπτύξει ισχυρές σχέσεις με τα γραφεία διασύνδεσης των σπουδαιότερων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων όλης της χώρας. Παράλληλα, στηρίζει και συμμετέχει σε προγράμματα ενθάρρυνσης της νεανικής απασχόλησης. Φέτος έλαβε μέρος στο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», ενώ συνεργάζεται για πολλά χρόνια με το «ReGeneration», με σημαντική επιτυχία.

Στο ίδιο πλαίσιο, η Deloitte Ελλάδος σε συνεργασία με το Singularity University, συνεχίζει την υποστήριξή της ως Platinum Global Partner, στο 2ο SingularityU Greece Summit, που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2019. Το SingularityU Summit είναι ένα από τα σημαντικότερα τεχνολογικά συνέδρια σε παγκόσμιο επίπεδο, που διαπραγματεύεται την επίδραση των νέων τεχνολογιών στο παρόν και το μέλλον των επιχειρήσεων. Αποτελεί κοιτίδα σκέψης, έρευνας και καινοτόμων δράσεων και στοχεύει να λειτουργεί ως καταλύτης εξέλιξης στην ευημερία και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Φέτος, τη σκυτάλη παίρνουν κορυφαίοι ομιλητές, πρωτοπόροι επιστήμονες και entrepreneurs από όλο τον κόσμο που συστήνουν το όραμα του μέλλοντος για την Ελλάδα, με στόχο να επηρεάσουν θετικά τις επιχειρήσεις. Με σύμμαχο τις ψηφιακές τεχνολογίες που μετασχηματίζουν την καθημερινότητα των ανθρώπων, διαμορφώνονται οι συνθήκες ενός καλύτερου αύριο. Τεχνητή Νοημοσύνη, ρομποτική, επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα, ψηφιακή παραγωγή, γονιδιωματική, βιοτεχνολογία, αισθητήρες, δίκτυα, νανοτεχνολογία είναι ορισμένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στο φετινό συνέδριο. Η Deloitte, ως Platinum Global Partner, του παγκοσμίου φήμης συνεδρίου τεχνολογίας και καινοτομίας, ενισχύει τη διοργάνωση και στοχεύει να εμπνεύσει το κοινό με τις ομιλίες των κορυφαίων στελεχών της.

Αναφορικά με τη υποστήριξη και ενεργή συμμετοχή της Deloitte στο SingularityU Greece Summit, ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, CEO της Deloitte Ελλάδος δήλωσε: «Ζούμε σε μια εποχή που πλέον βλέπουμε τις ραγδαίες αλλαγές να επηρεάζουν την καθημερινότητά μας στην προσωπική και στην επαγγελματική μας ζωή. Οι νέες τεχνολογίες και τα νέα επιχειρησιακά μοντέλα που αλλάζουν παρουσιάζουν μια πρόκληση: ή θα τα υιοθετήσουμε και θα προσαρμοστούμε ή θα μείνουμε πίσω. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, είμαστε Platinum Partners του SingularityU Greece Summit και προτρέπουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις και την ελληνική κοινωνία να γνωρίσουν τις σημαντικές ευκαιρίες που φέρνουν οι σημερινές αλλαγές για ανάπτυξη και να οραματιστούν το μέλλον τους».

Διατηρώντας την ποιότητα ως βασικό χαρακτηριστικό των συνολικών προσλήψεων, η Deloitte Ελλάδος επένδυσε το οικονομικό έτος 2019 σε νέο ικανό προσωπικό εξειδικευμένων επαγγελματιών από διάφορους κλάδους, όπως οικονομολόγους, λογιστές, δικηγόρους, προγραμματιστές, αναλογιστές, συμβούλους επιχειρήσεων, με μικρότερη ή μεγαλύτερη εμπειρία, που εντάχθηκαν σε ομάδες έργων και συνέβαλαν στην επίτευξη των στόχων του οργανισμού.

Ο αριθμός – ρεκόρ προσλήψεων αντικατοπτρίζει και την ανοδική πορεία της εταιρείας, η οποία βραβεύτηκε με Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Best Team Building Program» και Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Best Youth Employment Initiative» στα φετινά HR Awards. Η διεύρυνση των δραστηριοτήτων της Deloitte Ελλάδος, εκτός από την Αθήνα, σε Θεσσαλονίκη με το πρότυπο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, Deloitte Alexander Competence Center, και Ηράκλειο, ενισχύει τις τοπικές οικονομίες και προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες στους νέους. Με αυτό τον τρόπο, η Deloitte συνεισφέρει έμπρακτα στο κοινωνικό και οικονομικό αποτύπωμα της χώρας.

Η κα Ειρήνη Παναγιωτακοπούλου, Head of Human Resources της Deloitte Ελλάδος δήλωσε χαρακτηριστικά για την επιτυχία των προγραμμάτων πρακτικής άσκησης: «Στην οικογένεια της Deloitte, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή των νέων στελεχών μας. Εξελίσσουμε τα προγράμματα πρακτικής άσκησης, επενδύοντας στις νέες γενιές που αποτελούν το μέλλον της χώρας. Προετοιμάζουμε τα αυριανά στελέχη, που θα οδηγήσουν την εταιρεία ακόμα πιο ψηλά και σκοπός μας είναι να είμαστε η κορυφαία επιλογή για τους νέους που θέλουν να παραμείνουν και να εξελιχθούν στην Ελλάδα».

Η κα Ανάλια Κόκκορη, Audit & Assurance Partner και Talent Leader της Deloitte Ελλάδος σημείωσε, «Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για τα στελέχη μας και για όσα πετύχαμε μαζί για ακόμη μία χρονιά με πολλές προκλήσεις, κατά τη διάρκεια της οποίας ολοκληρώσαμε με επιτυχία σημαντικά έργα και καταφέραμε να ανταποκριθούμε ακόμα πιο αποτελεσματικά στις αυξανόμενες ανάγκες των προσλήψεων του οργανισμού. Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε, έχοντας τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας, ενώ σταθερός μας στόχος είναι να συνεισφέρουμε έμπρακτα στην ανάπτυξη της χώρας».