Deloitte: Έρχεται ημέρα καριέρας στην Κυβερνοασφάλεια στη Θεσσαλονίκη

Deloitte: Έρχεται ημέρα καριέρας στην Κυβερνοασφάλεια στη Θεσσαλονίκη
Άδραξε την ευκαιρία και γνώρισε εξειδικευμένα στελέχη πολυεθνικής εταιρείας που εξειδικεύονται σε ζητήματα Κυβερνοασφάλειας. Απόκτησε τη δυνατότητα να δουλέψεις μαζί τους.

Η Deloitte Ελλάδος μαζί με την  Deloitte Ιταλίας διοργανώνουν για πρώτη φορά στις 15 Οκτωβρίου ημέρα καριέρας για ταλαντούχους νέους και έμπειρα στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Κυβερνοασφάλειας στο Πρότυπο Κέντρο Τεχνογνωσίας Deloitte Alexander Competence Center (DACC) στην Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια του Cyber Security Recruitment Day, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις παγκόσμιες τάσεις στον χώρο της Κυβερνοασφάλειας και να συναντήσουν από κοντά κορυφαία στελέχη του κλάδου, τα οποία μπορεί να τους προσλάβουν άμεσα. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των προσπαθειών που ξεκίνησε η κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία πριν από έναν περίπου χρόνο με την ίδρυση του DACC, με στόχο την τόνωση της αγοράς της βόρειας Ελλάδας και προσφορά ευκαιριών σε νέους αλλά και καταξιωμένους επαγγελματίες σε όλη τη χώρα.

Αν σε ενθουσιάζει ο κόσμος της Κυβερνοασφάλειας και νιώθεις έτοιμος να τον γνωρίσεις και να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου στην κορυφαία εταιρεία σε ζητήματα Κυβερνοασφάλειας, δήλωσε συμμετοχή για να εξασφαλίσεις την θέση σου για τις 15 Οκτωβρίου στις 14.30 στο Alexander Competence Center. Στο νέο Πρότυπο Κέντρο Τεχνογνωσίας θα γνωρίσεις από κοντά τους ηγέτες του Cybersecurity στην Deloitte και θα μάθεις από τους ειδικούς τις τελευταίες και παγκόσμιες τάσεις του κλάδου. Παράλληλα, μπορείς να αποδείξεις και να αναπτύξεις τις πρακτικές σου δεξιότητες παίρνοντας μέρος στο Cybersecurity Business Case.

Η σε βάθος γνώση του κλάδου σε συνδυασμό με τις άριστες τεχνικές ικανότητες των ανθρώπων της εταιρείας είναι ο λόγος που έχει αναδειχθεί σε κορυφαία δύναμη στη διαχείριση κινδύνων στον Κυβερνοχώρο, εξυπηρετώντας περισσότερο από το 70% των εταιρειών Fortune Global 500. Αυτό επιτυγχάνεται σε μεγάλο βαθμό χάρη στην επιχειρηματική και καινοτόμο κουλτούρα της εταιρείας και τις συνεχείς επενδύσεις της στις αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως η AI, οι υπηρεσίες cloud και η IOT.

Η Cyber ​​Security ομάδα της Deloitte μελετάει συνεχώς την εξέλιξη των απειλών στον Κυβερνοχώρο και διερευνάει καινοτόμες μεθοδολογίες και τεχνολογίες αιχμής για να βοηθήσει τους πελάτες της να μειώσουν και να διαχειριστούν τους κινδύνους σε όλους τους τομείς, προτρέποντάς τους παράλληλα να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στον Κυβερνοχώρο.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και η ομάδα της Deloitte θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cyber Security Recruitment Day της Deloitte: https://jobs2.deloitte.com/gr/en/job/DELOA003XGREECE88124ENGR/Cyber-Security-Recruitment-Day-Deloitte-Alexander-Competence-Center-Thessaloniki