Deloitte: Τρία νέα Bootcamps για προγραμματιστές έρχονται στην Θεσσαλονίκη, με στόχο την πρόσληψη νέων ταλέντων σε tech θέσεις

Deloitte: Τρία νέα Bootcamps για προγραμματιστές έρχονται στην Θεσσαλονίκη, με στόχο την πρόσληψη νέων ταλέντων σε tech θέσεις
Ακολουθώντας την επιτυχημένη ολοκλήρωση των προηγούμενων σχολείων, μέσα στον Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθούν τρία bootcamps στα γραφεία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, τα οποία θα είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες, με απώτερο σκοπό άμεσες προσλήψεις.
Σημείο αναφοράς θα αποτελέσουν τα τρία Bootcamps, που θα πραγματοποιήσει η Deloitte στο Alexander Competence Center στη Θεσσαλονίκη, τον Φεβρουάριο 2020, για τις μελλοντικές προσλήψεις της ομάδας των προγραμματιστών της.
Ακολουθώντας την επιτυχημένη ολοκλήρωση των προηγούμενων σχολείων, μέσα στον Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθούν τρία bootcamps στα γραφεία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, τα οποία θα είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες, με απώτερο σκοπό άμεσες προσλήψεις. Για πρώτη φορά θα διοργανωθεί JavaEE Bootcamp, με στόχο την εξειδίκευση στη JavaΕΕ, η οποία αποτελεί βασικό  συστατικό για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των εταιρειών.
Το δεύτερο Bootcamp αποτελεί και αυτό μία πρωτοπορία καθώς για 1η φορά θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε Robotic Process Automation (RPA) για προγραμματιστές.
Το τρίτο Bootcamp αφορά την  τεχνολογία γύρω από το SAP μέσω του 4ου SAP School, το οποίο συνεχίζει να σημειώνει εξαιρετική  επιτυχία, με τους συμμετέχοντες να προσλαμβάνονται στην tech ομάδα της Deloitte σε  ποσοστό 80%.
Αναλυτικά, οι συμμετέχοντες στο 1ο JavaEE Bootcamp θα εκπαιδευτούν, ώστε να είναι σε θέση να  αναπτύξουν SW με έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο ακολουθώντας τη νέα και καινοτόμο προσέγγιση της Enterprise Edition της Java. Αντίστοιχα, στο 1ο Robotic Process Automation (RPA) Bootcamp, οι νέοι ενθουσιώδεις προγραμματιστές θα αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις για να  χρησιμοποιούν cutting edge εργαλεία και τεχνολογίες πάνω στην αυτοματοποίηση διαδικασιών, συντελώντας στην εξέλιξη και επιτυχημένη πορεία των συνεργαζόμενων με την Deloitte εταιρειών. Επιπλέον, το 4ο SAP School θα επικεντρωθεί στην εκμάθηση της πλατφόρμας SAP και της  αντίστοιχης γλώσσας προγραμματισμού SAP ABAP, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους.
Τα τρία Bootcamps, διάρκειας 4 εβδομάδων το καθένα, απευθύνονται σε τελειόφοιτους ή απόφοιτους σχολών πληροφορικής, αλλά και νέους με πάθος για τον προγραμματισμό. Οι συμμετέχοντες, εκτός από κίνητρο και όρεξη για μάθηση, χρειάζεται να έχουν την ικανότητα να επιλύουν προβλήματα ανάπτυξης λογισμικού καθώς και να συνεργάζονται ομαδικά, αφομοιώνοντας την εταιρική κουλτούρα της Deloitte. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να αποδείξουν πως θα μπορούσαν σύντομα να επιτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας της εταιρείας. Η τελική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η 31η Ιανουαρίου 2020.
Ακολουθούν τα links με τους όρους και τις αντίστοιχες φόρμες συμμετοχής στο site της Deloitte: