Deloitte: Webinar σχετικά με τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης για την στήριξη της οικονομίας εν μέσω κορωνοϊού

Deloitte: Webinar σχετικά με τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης για την στήριξη της οικονομίας εν μέσω κορωνοϊού
Κατά τη διάρκεια του webinar, εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας θα καλύψουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα πρόσφατα μέτρα που έχουν υιοθετηθεί για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού.

H Deloitte ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των επιχειρήσεων για έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στο πλαίσιο των εξελίξεων της κρίσης που έχει προκαλέσει ο COVID-19 σας προσκαλεί σε webinar, την 01 Απριλίου 2020, ώρα 15:00-16:00.

Κατά τη διάρκεια του webinar, εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας θα καλύψουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα πρόσφατα μέτρα που έχουν υιοθετηθεί για την αντιμετώπιση της κρίσης και πιο συγκεκριμένα: ζητήματα φορολογίας (παρατάσεις/αναστολές είσπραξης φόρων), ασφαλιστικών εισφορών, εργατικής νομοθεσίας, καθώς και θέματα καταβολών δόσεων τραπεζικών δανείων/ χρηματοδοτήσεων, με έμφαση στις διευκολύνσεις που αφορούν επιχειρήσεις. Κατά τη διάρκεια του webinar θα σας δοθεί η ευκαιρία να υποβάλλετε γραπτές ερωτήσεις σε θέματα που σας απασχολούν.

Μπορείτε να στείλετε και εκ των προτέρων τις ερωτήσεις που θα θέλατε να συζητηθούν στο email deloittetax@deloitte.gr,  μέχρι και μία ώρα πριν την έναρξη του webinar, αφότου θα έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας μέσω ZOOM.

Για την εγγραφή σας στο webinar, παρακαλούμε ακολουθήστε αυτό το link: https://deloitte.zoom.us/webinar/register/WN_WxflgVjxSFezmCMk41omPw

Όλες οι τελευταίες ενημερώσεις και άρθρα της Deloitte σχετικά με τον COVID-19 βρίσκονται σε ειδικό microsite που συνεχώς ενημερώνεται εδώ.