Delta Air Lines: Αυξάνει τις τιμές των εισιτηρίων ως αντίτιμο της μικρότερης πληρότητας

Delta Air Lines: Αυξάνει τις τιμές των εισιτηρίων ως αντίτιμο της μικρότερης πληρότητας
epa08325531 A Delta Airlines pilot exits his Boeing 737-832 after parking it at the Southern California Logistics Airport among hundreds of other airplanes amid the coronavirus pandemic in Victorville, California, USA, 26 March 2020. In order to limit the spread of the COVID-19 coronavirus, big US carriers have announced plans to slash domestic flights by 30 percent and international flights by 75 percent, and some of the aircraft serving those routes may never return to service. EPA/ETIENNE LAURENT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου στοιχήματος στο οποίο έδωσε έμφαση ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας Εντ Μπαστιάν απευθυνόμενος στους μετόχους τον προηγούμενο μήνα.

Η αεροπορική εταιρία Delta Air Lines Inc θα κρατήσει την πληρότητα των θέσεων των επιβατών στα αεροσκάφη της σε ποσοστό όχι μεγαλύτερο του 60% τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο, προσθέτοντας περισσότερες πτήσεις στο πτητικό της πρόγραμμα σε σύγκριση με τις πτήσεις που συνήθως δικαιολογεί η ζήτηση, όπως δήλωσαν πηγές που έχουν λάβει γνώση για το ζήτημα αυτό.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου στοιχήματος στο οποίο έδωσε έμφαση ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας Εντ Μπαστιάν απευθυνόμενος στους μετόχους τον προηγούμενο μήνα: H αντίληψη των επιβατών για την ασφάλεια, θα έχει καθοριστικό ρόλο στην αποκατάσταση της συνηθισμένης ταξιδιωτικής κίνησης, καθώς οι επιβάτες θα έχουν τη θέληση να πληρώσουν μία προσαύξηση για την άνεση της πτήσης τους.

Οι λεπτομέρειες υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξουν, δήλωσαν οι ανώνυμα οι πηγές, επικαλούμενες την αβεβαιότητα γύρω από το χρόνο που θα απαιτήσει η ανάκαμψη από την κρίση του κορονοϊού, η οποία μείωσε δραστικά τη ζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων.