Δεν φαντάζεστε τι ετοιμάζουν ο Barack και η Michelle Obama

Δεν φαντάζεστε τι ετοιμάζουν ο Barack και η Michelle Obama
President Barack Obama and First Lady Michelle Obama record a message for ABC "Good Morning America" anchor Robin Roberts, in the Library of the White House, Feb. 19, 2013. (Official White House Photo by Pete Souza) This official White House photograph is being made available only for publication by news organizations and/or for personal use printing by the subject(s) of the photograph. The photograph may not be manipulated in any way and may not be used in commercial or political materials, advertisements, emails, products, promotions that in any way suggests approval or endorsement of the President, the First Family, or the White House. 

Οι φήμες για τη νέα τους συνεργασία με τη δημοφιλή πλατφόρμα Netflix επιβεβαιώθηκαν. Λέτε να είναι οι επόμενοι μεγάλοι σταρ του Hollywood;

Μετά τον κόσμο της πολιτικής ο Barack και η Michelle Obama ετοιμάζονται να κατακτήσουν και αυτόν της τηλεόρασης μέσω της συνεργασίας τους με τη δημοφιλή πλατφόρμα Netflix, η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή για την διαδικτυακή ενοικίαση ταινιών και την παροχή video streaming ξένων εκπομπών και σειρών.

Τώρα που δεν είναι πλέον προεδρικό ζευγάρι και έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο δραστηριοποιούνται με διάφορα προσωπικά projects, τα οποία τους κρατούν συνεχώς στην επικαιρότητα, και κάπως έτσι αποφάσισαν να επισυνάψουν και συνεργασία με το Netflix για μια σειρά από high profile shows. Πρόκειται για μια πολυετή συνεργασία στην οποία το ζεύγος Obama θα συμμετέχει σε ρόλο παραγωγού σε νέες σειρές, εκπομπές, αλλά και ντοκιμαντέρ.

Η αλήθεια είναι πως φήμες για την απασχόληση του ζευγαριού στο επιχειρηματικό κόσμο υπήρχαν καιρό με Amazon και Apple να τους διεκδικούν, αλλά το Netflix κατάφερε τελικά να τους«κερδίσει». Η συμφωνία πλέον έχει κλείσει και η είδηση μάλιστα επιβεβαιώθηκε και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Netflix στο twitter.

«Μία από τις απλές χαρές της θητείας μας ήταν ότι συναντήσαμε τόσους πολλούς συναρπαστικούς ανθρώπους και ότι τους βοηθήσαμε να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με ένα ευρύτερο ακροατήριο” δηλώνει χαρακτηριστικά ο Barack Obama και συνεχίζει λέγοντας “γι’ αυτό εγώ και η Michelle είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Netflix – ελπίζουμε να δημιουργήσουμε νέες δημιουργικές φωνές ικανές να προωθήσουν μεγαλύτερη κατανόηση ανάμεσα στους ανθρώπους και να τους βοηθήσουμε να μοιραστούν τις ιστορίες τους με όλο τον κόσμο”.

Πηγή: instyle.gr