«Δεν κακοποίησα ποτέ την Ντίλαν» λέει ο Γούντι Άλεν

REUTERS

Με ανοικτή επιστολή του ο δημοφιλής σκηνοθέτης αρνείται τις εις βάρος του κατηγορίες και ρίχνει την ευθύνη στην πρώην σύντροφό του.

Συνέχεια στο «θρίλερ» της οικογένειας του γνωστού σκηνοθέτη Γούντι Άλεν, το οποίο διεξάγεται σε κοινή θέα, έδωσε ο ίδιος ο Άλεν, στέλνοντας ανοικτή επιστολή με την οποία αρνείται κατηγορηματικά τις πρόσφατες κατηγορίες εναντίον του ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την υιοθετημένη κόρη του όταν αυτή ήταν επτά ετών.

Στην επιστολή του που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο των New York Times, ο Γούντι Άλεν επιμένει ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είναι μυθοπλασίες της πρώην συντρόφου του, ηθοποιού Μία Φάροου, με την οποία βρισκόταν τότε σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους.

«Εγώ δεν κακοποίησα ποτέ την Ντίλαν», γράφει ο Άλεν. «Την αγάπησα και ελπίζω κάποια στιγμή να αντιληφθεί πως έχει απομακρυνθεί από έναν στοργικό πατέρα και εξαπατηθεί από τη μητέρα της, η οποία νοιάζεται περισσότερο για το πώς θα ξεσπάσει το θυμό της παρά για την ευημερία της κόρης της».

Η απάντηση του 78χρονου σκηνοθέτη σχετικά με τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης της 28χρονης σήμερα Ντίλαν Φάροου, έρχεται πέντε ημέρες αφότου η κοπέλα έδωσε στην εφημερίδα τη δική της άποψη για το τι είχε συμβεί, υποστηρίζοντας τους ισχυρισμούς της μητέρας της, η οποία το 1992 είχε κατηγορήσει τον Άλεν ότι είχε ασελγούσε πάνω στην ανήλικη κόρη του.

Διαβάστε ακόμη: Δεν θα διεξαχθεί έρευνα εις βάρος του Γούντι Άλεν