«Δεν με ενδιαφέρουν τα δισεκατομμύρια…» – Ο Άδωνις αποκάλυψε τι είπε ο Μητσοτάκης πίσω από τις κλειστές πόρτες

«Δεν με ενδιαφέρουν τα δισεκατομμύρια…» – Ο Άδωνις αποκάλυψε τι είπε ο Μητσοτάκης πίσω από τις κλειστές πόρτες
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Α) και ο ΥπΑΝ Άδωνις Γεωργιάδης (Δ) συνομιλούν στη σημερινή τελευταία μέρα της συζήτησης για την αναθεώρηση του Συντάγματος, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019. Ολοκληρώνεται σήμερα με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και του πρωθυπουργού και την ψηφοφορία, στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση επί των αναθεωρητέων διατάξεων του Συντάγματος, σύμφωνα με τα άρθρα 110 του Συντάγματος και 119 του Κανονισμού της Βουλής. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για την αντίδραση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όταν άκουσε για πρώτη φορά τις εκτιμήσεις του καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα για τον νέο κορωνοϊό μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Δέκα» της ΕΡΤ.

«Όταν μας είπε, πριν από ένα μήνα, ο κ. Τσιόδρας το τι πρέπει να κάνουμε, υπήρξε μεγάλος σκεπτικισμός και δυσφορία», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποκαλύπτοντας παράλληλα τα λόγια του πρωθυπουργού.

Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Εγώ μπροστά στο να χάσω ανθρώπους που μπορώ να σώσω, δεν με ενδιαφέρουν τα δισεκατομμύρια. Τα δισεκατομμύρια θα τα ξαναφτιάξουμε, τους ανθρώπους δεν μπορούμε να τους φέρουμε πίσω».

«Έτσι πήρε ο πρωθυπουργός την απόφαση να ακολουθήσει τη γνώμη των ειδικών», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε το απόσπασμα από το βίντεο που ακολουθεί από το 26ο λεπτό και μετά: