Δεντροφύτευση σε Αττική και Εύβοια με την υποστήριξη της KPMG

Δεντροφύτευση σε Αττική και Εύβοια με την υποστήριξη της KPMG
Εθελοντές-στελέχη της KPMG έδωσαν το παρόν στη δεντροφύτευση που έγινε στον Υμηττό σε συνεργασία με την We4All

Σε συνεργασία με την ΜΚΟ WE4ALL, στο πλαίσιο των δράσεων της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης για την προστασία του περιβάλλοντος και την κοινωνική ανάκαμψη της περιοχής, η KPMG διοργάνωσε την Παρασκευή 5 Μαΐου δεντροφύτευση στον Υμηττό με τα στελέχη της εταιρείας, ενώ συνολικά ενίσχυσε με 1 000 δέντρα την αναδάσωση της Αττικής και της Β. Εύβοιας.

Η δράση αυτή αποτελεί μια από τις δεσμεύσεις της KPMG για την στήριξη των πληττόμενων περιοχών από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού, προκειμένου να συμβάλει άμεσα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκλήθηκαν στην Εύβοια και την Αττική. Έπειτα από τον εμπλουτισμό των βιβλιοθηκών τριών δημοτικών σχολείων των Ροβιών, του Πευκίου και της Λίμνης στην Εύβοια σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Βιβλίου και της προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας στην Εύβοια σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδαίων, η αναδάσωση με την We4All ολοκλήρωσε την πρωτοβουλία για την ανακούφιση των κατοίκων των περιοχών.

Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG δήλωσε σχετικά «Η συγκυρία των πυρκαγιών το καλοκαίρι που μας πέρασε, μας συγκλόνισε όλους. Οι άνθρωποι της KPMG ευαισθητοποιήθηκαν άμεσα και έκαναν για άλλη μια φορά πράξη της Αξίες της. Ελπίζουμε ότι με την προσφορά μας αυτή βάζουμε κι εμείς ένα λιθαράκι στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται παγκοσμίως για την προστασία του περιβάλλοντος για εμάς και τις επόμενες γενιές».