Developers:Day:Digital του kariera.gr: Το μεγαλύτερο Online Career Event για Developers   

Developers:Day:Digital του kariera.gr: Το μεγαλύτερο Online Career Event για Developers   
Το μεγαλύτερο Online Career Event για Developers επιστρέφει 8-9 Δεκεμβρίου

Για 6η συνεχή φορά, το kariera.gr – το μεγαλύτερο hub στην Ελλάδα για την εργασιακή ζωή – διοργανώνει 8 και 9 Δεκεμβρίου (14:00-20:00) το Developers:Day:Digital, το μεγαλύτερο online διήμερο event με ευκαιρίες απασχόλησης στον κλάδο της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών.

Το Developers:Day:Digital απευθύνεται σε Developers, Software Engineers, Security Experts, UI/UX Specialists, DevOps, καθώς και επαγγελματίες των υπόλοιπων ειδικοτήτων του κλάδου, που θέλουν να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα και, παράλληλα να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις του τομέα τους.

Το kariera.gr απέσπασε το Gold βραβείο στα Event Awards 2020 για αυτή την καινοτόμα λύση, που ενισχύει την απασχολησιμότητα μέσω της άμεσης στελέχωσης εκατοντάδων θέσεων εργασίας Πληροφορικής από μεγάλες εταιρείες Τεχνολογίας.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Να περάσουν από online συνέντευξη μέσω chat ή video.
  • Να έρθουν σε επαφή με IT recruiters και έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου.
  • Να παρακολουθήσουν ομιλίες σχετικά με τις τάσεις στην Πληροφορική και τις Νέες Τεχνολογίες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες είναι να κάνουν δωρεάν εγγραφή εδώ.

Netcompany-Intrasoft: Big Sponsor (Μεγάλος Χορηγός)

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, η Netcompany-Intrasoft, ως Big Sponsor στο Developers:Day:Digital του Δεκεμβρίου 2022, δήλωσε χαρακτηριστικά: We are excited to participate in yet another Developers Day event. We look forward to meeting all the young, talented people and spreading the Netcompany-Intrasoft culture and the way we use IT to build sustainable societies for all. Dev community, are you ready to #BePartOfSomethingGreat?