Διαχείριση Προσωπικού σε πραγματικό χρόνο μέσω tablet

Διαχείριση Προσωπικού σε πραγματικό χρόνο μέσω tablet

Το E-staff προσφέρει στον εργοδότη μια ολοκληρωμένη εικόνα για το προφίλ και την απόδοση των ατόμων που εργάζονται στην επιχείρησή του.

Το κλειδί για μια υγιή επιχείρηση είναι η σωστή οργάνωση σε όλες τις βαθμίδες ιεραρχίας προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα που θα μπορούσαν να ανακόψουν την εύρυθμη λειτουργία της αλλά και την αναπτυξιακή της πορεία. Και από τη στιγμή που η επιτυχία και η καλή φήμη της είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων, με τον ανθρώπινο παράγοντα να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, ο σωστός εργοδότης οφείλει να γνωρίζει καλά τα μέλη που αποτελούν την «ομάδα» του.

Μετά την επιτυχημένη παρουσία του e-survey.gr στην ελληνική αγορά και την είσοδό του στην αγορά της Τουρκίας και της Αμερικής, το επόμενο βήμα για τον ιδρυτή του e-survey.gr, Θοδωρή Σπηλιώτη, περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας νέας πλατφόρμας Διαχείρισης Προσωπικού σε πραγματικό χρόνο, ονόματι e-staff που στηρίζεται στην απλότητα της χρήσης, στην καινοτομία και στην πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο.

Η χρησιμότητα της εν λόγω πλατφόρμας έγκειται στο ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή την προσωπική τους καρτέλα μέσα από το κινητό τους, δηλαδή τις ώρες εργασίας, τα ρεπό τους, το ιστορικό, αλλά και το πρόγραμμα εργασίας.

Από την πλευρά του ο εργοδότης ή η Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν οποιοδήποτε λεπτό της ημέρας από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet την αναλυτική εικόνα των εργαζομένων: ποια άτομα εργάζονται εκείνη τη στιγμή, σε ποιο γεωγραφικό σημείο, σε ποια θέση κτλ. Παράλληλα, η μισθοδοσία του κάθε εργαζόμενου αυτοματοποιείται καθώς μπορεί να υλοποιηθεί και μέσω του e-staff αφού υπάρχει πλήρης απεικόνιση ωρών – ημερών εργασίας ανά υπάλληλο.

«Είμαστε αισιόδοξοι, καθώς η πλατφόρμα έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στην διαχείριση προσωπικού μέσω των καινοτομιών που προσφέρει σε πραγματικό χρόνο. Είναι απλή στη χρήση της από την πλευρά του εργαζόμενου, αλλά και από την πλευρά του διαχειριστή που έχει πλήρη εικόνα για το προσωπικό με το πάτημα ενός κουμπιού. Επίσης έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία από την πλατφόρμα e-survey και προσπαθούμε πάνω απ΄ όλα να δημιουργήσουμε κάτι που να είναι χρήσιμο και χρηστικό» αναφέρει στο FortuneGreece o κ. Σπηλιώτης.

Τι πρέπει να κάνει ο εργοδότης; Να εγκαταστήσει απλώς ένα tablet με την εφαρμογή e-staff που υπάρχει στο Google Play εντός της επιχείρησης. Ο εργαζόμενος κατά την άφιξη του στην επιχείρηση, επιλέγει από την εφαρμογή το όνομα του και πληκτρολογεί τον προσωπικό του κωδικό. Η εφαρμογή τραβάει φωτογραφία για την πιστοποίηση του εργαζομένου, στην αρχή και κατά τη λήξη της βάρδιάς του, ο οποίος γνωρίζει εκ των προτέρων τη διαδικασία και έχει δώσει την συγκατάθεσή του όπως προβλέπεται από τους όρους χρήσης. Κατά την διάρκεια της εργασίας, η επιχείρηση μπορεί να βλέπει ποιοι εργαζόμενοι δουλεύουν, σε ποιο τομέα και περιοχές αλλά και πόση ώρα κάνουν διάλειμμα. «Η πλατφόρμα απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως κλάδου και κυρίως σε εκείνες που διαθέτουν πολλά παραρτήματα και σημεία πώλησης. Μπορούν να έχουν εικόνα των σημείων όπου η εταιρία έχει παρουσία σε πραγματικό χρόνο στην Ελλάδα η στο εξωτερικό. Είναι μια ιδανική επιλογή καθώς όλα γίνονται μέσω του cloud».