Fortune διαγωνισμός: Ένα iPad-Mini μπορεί να γίνει δικό σας!

Fortune διαγωνισμός: Ένα iPad-Mini μπορεί να γίνει δικό σας!

Το FortuneGreece και το Supergiftme χαρίζουν ένα iPad mini, αξίας 359 ευρώ, σε έναν τυχερό!

 

Μπείτε στη σελίδα του FortuneGreece στο Facebook, λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε ένα μοναδικό iPad mini!

Η απόλυτη εμπειρία iPad – Είναι μικρότερο αλλά όχι λιγότερο!
Ό,τι αγαπάτε στο iPad -η όμορφη οθόνη, γρήγορες επιδόσεις, FaceTime και iSight κάμερες, χιλιάδες εκπληκτικές εφαρμογές, 10 ώρες διάρκεια μπαταρίας- είναι ακριβώς ό,τι θα αγαπήσετε και στο iPad mini.

Και χωράει για να το κρατάτε στο ένα σας χέρι!

Με Wi-Fi προηγμένης τεχνολογίας -δύο φορές ταχύτερο από οποιοδήποτε προηγούμενης γενιάς iPad- και πρόσβαση στα ταχύτερα δίκτυα σε ολόκληρο τον κόσμο, το iPad mini δίνει τη δυνατότητα να κατεβάζεις περιεχόμενο, να βλέπεις video μέσω streaming και να πλοηγείσαι στο web σε ταχύτητες εκπληκτικές.

Κάντε Like και λάβετε μέρος στην κλήρωση!

Εσύ διαλέγεις το δώρο σου! Οι φίλοι σου το αγοράζουν!
Το Supergiftme ιδρύθηκε στο τέλος Ιουνίου 2013 με σκοπό να αξιοποιήσει τις δυνατότητες των social media στην ανταλλαγή δώρων μεταξύ φίλων. Είναι μια online εφαρμογή  όπου ο χρήστης διαλέγει το δώρο που επιθυμεί και οι φίλοι του συνεισφέρουν όλοι μαζί στην αγορά του.

Έτσι, το Supergiftme εξασφαλίζει στους χρήστες ότι δεν θα ανταλλάσσουν ποτέ άστοχα και ανεπιθύμητα δώρα.

Supergiftme.gr: Δώρο άδωρο; Ποτέ πια!

Πως λειτουργεί; Ο χρήστης διαλέγει το δώρο που επιθυμεί -είτε το εντόπισε μέσα στο site, είτε κάπου αλλού- και στη συνέχεια μεταφέρει την επιθυμία του σε όλους τους φίλους που πιστεύει ότι θα συνεισφέρουν πρόθυμα στην αγορά του. Κάθε φίλος κάνει τη ατομική του δωρεά -το ποσό της οποίας μένει πάντα κρυφό- και όταν το συνολικό ποσό συμπληρωθεί, το Supergift αποστέλλεται στον χρήστη!