Διακοπές ρεύματος λόγω κακοκαιρίας

Διακοπές ρεύματος λόγω κακοκαιρίας

Απαγορεύτηκε ο ο απόπλους των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Διακοπές ρεύματος σημειώνονται από το πρωί λόγω της κακοκαιρίας σε αρκετές περιοχές της Αττικής, κυρίως στα βόρεια προάστια. Σύμφωνα με τον Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ), οι βλάβες οφείλονται κυρίως σε πτώση δένδρων στα καλώδια του δικτύου.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική σπεύδουν στα σημεία όπου έχουν προκληθεί ζημιές για την άμεση αποκατάστασή τους. Ο Διαχειριστής αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Επίσης οι θυελλώδεις άνεμοι, που εξακολουθούν να πνέουν στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο, ύψους 9 με 10 μποφόρ, οδήγησαν στην απαγόρευση του  απόπλου των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Ακόμη τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό, γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

????????????????????????????

Διαβάστε ακόμη: Προβλήματα σε δρόμους και λιμάνια από ισχυρούς ανέμους

Κλειστή είναι η πορθμειακή γραμμή Αγ. Μαρίνα- Νέα Στύρα και Πάχη Μεγάρων- Σαλαμίνα. Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Αρκίτσα- Αιδηψός και Ωρωπός- Ερέτρια.

Επίσης, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια στη γραμμή Βόλος- Σποράδες, Καβάλα- Πρίνος και Θάσος- Κεραμωτή. Κλειστό είναι και το πορθμείο Ρίο- Αντίρριο.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι, πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ