Διακόπτονται προσωρινά πτήσεις στο δίκτυο διεθνών προορισμών της Singapore Airlines

Διακόπτονται προσωρινά πτήσεις στο δίκτυο διεθνών προορισμών της Singapore Airlines
epa06387217 The new Airbus A380 Singapore Airlines plane prepares to take off at the Airbus's delivery center in Colomiers, near Toulouse, Southern France, 13 January 2017. The A380 aircraft is the first of five new planes provided with the new cockpit. Singapore Airlines is first carrier in the world to operate the new Airbus A380 planes. EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
Στους προορισμούς για τους οποίους οι πτήσεις έχουν μειωθεί συμπεριλαμβάνονται το Λος Άντζελες, η Φρανκφούρτη, το Παρίσι, το Τόκιο, η Σεούλ, η Τζακάρτα, το Σίδνεϊ και η Μουμπάι.

Η αεροπορική εταιρία Singapore Airlines Ltd δήλωσε σήμερα ότι θα διακόψει προσωρινά διεθνείς πτήσεις της για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο, εξαιτίας της περιορισμένης ζήτησης ως συνέπεια του ξεσπάσματος του νέου κορωνοϊού.

Στους προορισμούς για τους οποίους οι πτήσεις έχουν μειωθεί συμπεριλαμβάνονται το Λος Άντζελες, η Φρανκφούρτη, το Παρίσι, το Τόκιο, η Σεούλ, η Τζακάρτα, το Σίδνεϋ και η Μουμπάι σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρίας στην ηλεκτρονική σελίδα της.

Παράλληλα, η αεροπορική εταιρία έχει ανακοινώσει μεγάλες περικοπές στις πτήσεις της προς την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ.