Διάκριση για την Ernst & Young ως κορυφαία εργοδότρια εταιρεία στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών

Διάκριση για την Ernst & Young ως κορυφαία εργοδότρια εταιρεία στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία συμβούλων βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας της.

Η Ernst & Young είναι, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η κορυφαία εργοδότρια εταιρεία στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη της Universum για τους «Πιο Ελκυστικούς Εργοδότες Παγκοσμίως» για το 2019. Επίσης, βρίσκεται πλέον και στη δεύτερη θέση μεταξύ των ελκυστικότερων εργοδοτών συνολικά, από την τρίτη θέση που κατείχε μέχρι πέρυσι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κατάταξη του 2019 βασίζεται σε έρευνα στην οποία συμμετείχαν 247.235 φοιτητές διοίκησης επιχειρήσεων, μηχανολογίας και πληροφορικής, από κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα των 12 μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου.

Η EY διεθνώς, περιλαμβάνεται, επίσης, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στην κατάταξη τoυ Great Place to Work για τις «Καλύτερες Εταιρείες για Εργασία Παγκοσμίως» για το 2019. Με βάση την ψήφο των ανθρώπων της, η ΕΥ κατέλαβε την 7η θέση, βελτιώνοντάς την κατά 12 θέσεις. Οι επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται στην τελική κατάταξη, κρίνεται ότι ακολουθούν βέλτιστες πρακτικές και πολιτικές υποστήριξης μιας κουλτούρας εμπιστοσύνης.

Η EY έχει επενδύσει περίπου 530 εκατ. δολάρια στην εκπαίδευση, ενώ έχουν καταγραφεί περισσότερες από 14 εκατ. ώρες εκμάθησης, με συνεχή έμφαση στην εκπαίδευση σε θέματα αναδυόμενων τεχνολογιών, σε όλο το εύρος του οργανισμού. Απασχολεί περισσότερους από 284.000 ανθρώπους σε περισσότερες από 150 χώρες, με συνολικά παγκόσμια έσοδα 36,4 δισ. δολάρια.