Διάκριση για τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις του δικτύου Industry Disruptors-Game Changers στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης

Διάκριση για τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις του δικτύου Industry Disruptors-Game Changers στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης
Αναδείχθηκαν νικήτριες στο διαγωνισμό DeepBlue Cup International A.I. Science and Innovation Competition, που συνδιοργάνωσε η κινεζική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης. Την Σαγκάη θα επισκευθούν οι νικητές.

Σπουδαία διάκριση έλαβαν τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις του δικτύου των Industry Disruptors-Game Changers (ID-GC) στο διαγωνισμό DeepBlue Cup International A.I. Science and Innovation Competition.

Συγκεκριμένα, οι startups Owiwi, Inaccel και Nanometrisis, βραβεύθηκαν χθες σε κλειστή εκδήλωση που διοργάνωσε η μεγάλη κινεζική εταιρεία DeepBlue Technology, σε συνεργασία με το Hellenic Trade Council, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και τη Θερμοκοιτίδα Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων (ΘΕΑ). Οι νικήτριες startups θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Σαγκάη, όπου εδρεύει η κινεζική εταιρεία.

Ο Μιχάλης Στάγκος, ιδρυτής των ID-GC, δήλωσε: «Σήμερα, αναδεικνύεται η βασικότερη αποστολή του δικτύου μας, η διασύνδεση των startups με εκπρόσωπους σημαντικών εταιρειών σε παγκόσμιο επίπεδο. Συγχαίρουμε τις ομάδες μας για τα έπαθλα και για το μήνυμα προοπτικής και ανάπτυξης που δίνουν στην ελληνική αγορά και στους νέους επιχειρηματίες».