Διάκριση στον διαγωνισμό Superbrands για την ContactPigeon

Διάκριση στον διαγωνισμό Superbrands για την ContactPigeon
H εταιρεία ιδρύθηκε στα τέλη του 2014 από τον Γιώργο Μοιρώτσο και τον Χαράλαμπο Νίκα, και επιδεικνύει σημάδια συνεχούς βελτίωσης, προκειμένου να καλύψει τις αυξανόμενες απαιτήσεις ενός ευρύτατου πελατολογίου σε Ελλάδα και εξωτερικό

Έχοντας ήδη αναγνωριστεί ως ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο των διαδικτυακών λύσεων marketing για το ηλεκτρονικό εμπόριο, η ελληνική start-up ContactPigeon διακρίθηκε ως Superbrand στην κατηγορία Νεοφυείς επιχειρήσεις. Σ’ έναν διεθνή θεσμό που στοχεύει στην προώθηση του branding και στην επιβράβευση των κορυφαίων εταιρειών κάθε χώρας, η ContactPigeon επιλέχθηκε έπειτα από ψηφοφορία τόσο της Κριτικής Επιτροπής, όσο και από τη γνώμη των καταναλωτών, που την επιβράβευσαν ως ένα ποιοτικό, συνεπές και αξιόπιστο brand.

Πρωτοποριακή και ιδιαίτερα δυναμική στον τομέα του digital, η ContactPigeon είναι μια πλατφόρμα marketing automation και content personalization που προσφέρει λύσεις σε e-shops ή άλλες online εμπορικές επιχειρήσεις, προκειμένου να στείλουν το κατάλληλο μήνυμα, την κατάλληλη χρονική στιγμή, με το κατάλληλο περιεχόμενο σε κάθε πελάτη/επισκέπτη, αλλά και να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον καταναλωτή. Μέσα από αυτοματισμούς και προσωποποιημένα μηνύματα, όπως emails, push-notifications και on-site μηνύματα, αλλά και Facebook/Google custom audiences, τα ηλεκτρονικά καταστήματα που συνεργάζονται με την ContactPigeon έχουν τη δυνατότητα να συλλέξουν βασικά στοιχεία που αφορούν στον καταναλωτή, τα οποία εν συνεχεία μπορούν να αξιοποιήσουν για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, κερδίζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη των πελατών τους.

H εταιρεία ιδρύθηκε στα τέλη του 2014 από δύο μηχανικούς, τον Γιώργο Μοιρώτσο και τον Χαράλαμπο Νίκα, και επιδεικνύει σημάδια συνεχούς βελτίωσης, προκειμένου να καλύψει τις αυξανόμενες απαιτήσεις ενός ευρύτατου πελατολογίου σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως The Body Shop, Fujitsu, L’Oreal και Pet City. Η ContactPigeon είναι υπερήφανη για τις συνεχείς καινοτομίες της στο eCommerce marketing και με χαρά βλέπει παγκόσμιους ηγέτες του χώρου να προσπαθούν να αντιγράψουν την πλατφόρμα της. Αναλαμβάνει την πρόκληση να βοηθήσει τους εμπόρους να δημιουργήσουν ουσιαστικές σχέσεις one-to-one με τους καταναλωτές του, φέρνοντας πίσω την εποχή που ο πελάτης ήταν πιστός σε μια επιχείρηση, όχι γιατί είχε τις καλύτερες τιμές, αλλά γιατί είχε δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση μαζί της.

Ως διεθνής θεσμός που πραγματοποιείται σε περίπου 90 χώρες παγκοσμίως, ο διαγωνισμός Superbrands, που τίμησε την ContactPigeon, διενεργείται στην Ελλάδα από το 2005 και διεξήχθη φέτος για έκτη φορά. Στόχος του είναι η επιβράβευση και προβολή των ποιοτικών, αξιόπιστων, συνεπών και ιστορικών μαρκών, προϊόντων, υπηρεσιών και παραγωγών. Επιπλέον, ο εν λόγω διαγωνισμός ενθαρρύνει τους παραγωγούς για τη δημιουργία και τοποθέτηση στην αγορά προϊόντων που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών και κερδίζουν την εμπιστοσύνη τους. Γιατί πριν και πάνω απ’ όλα, το κυνήγι της κορυφής για ένα brand οφείλει να έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο.