Διάκριση της British American Tobacco Hellas για το εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Διάκριση της British American Tobacco Hellas για το εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα
Η διάκριση στον θεσμό του Great Place to Work είναι η 14η που κατακτά η εταιρεία τα τελευταία 8 χρόνια.

Ως η εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα (Best Workplaces 2019) ανακηρύχθηκε η British American Tobacco Hellas στην κατηγορία των επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζομένους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διάκριση στον θεσμό του Great Place to Work είναι η 14η που κατακτά η εταιρεία τα τελευταία 8 χρόνια και αποτελεί το επιστέγασμα των επενδύσεων του Ομίλου στην Ελλάδα και το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας.

Το 2018 ήταν μια χρονιά-ορόσημο για την British American Tobacco, που πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις για τα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου, όπως το προϊόν θερμαινόμενου καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vype, καθώς η Ελλάδα επελέγη ως μια από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως όπου ο Όμιλος διαθέτει ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων επόμενης γενιάς. Το λανσάρισμα των προϊόντων επόμενης γενιάς του Oμίλου στην Ελλάδα έχει ήδη δημιουργήσει μέσα σε λίγους μήνες περίπου 100 νέες θέσεις εργασίας, ενώ, συνολικά, η εταιρεία ενισχύει με 150 εκατομμύρια ευρώ την ελληνική οικονομία.

Συνολικά, η British American Tobacco επενδύει τα τελευταία δύο χρόνια περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους και άλλες σημαντικές επιπλέον παροχές, όπως ιδιωτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα, προγράμματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, καθώς και πλήθος άλλων παροχών και επιβράβευσης στους εργαζομένους της και δυνατοτήτων ακόμα και εντός του εργασιακού χώρου για ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η εταιρεία φροντίζει να προσφέρει εξαιρετικές επαγγελματικές προοπτικές εξέλιξης. Είναι ενδεικτικό ότι μέσα στο 2018, συνολικά, το 21% των εργαζομένων πήρε προαγωγή, με το 65% εξ αυτών να είναι γυναίκες. Πιστή στη δέσμευσή της να αναπτύσσει συνεχώς τις δεξιότητες των ανθρώπων της, η British American Tobacco Hellas έχει προσφέρει, συνολικά, εκατοντάδες ώρες εκπαίδευσης μέσα στο 2018.