Διάγγελμα Ελισάβετ για τον κορωνοϊό: Έχουμε ακόμα πολλά να υπομείνουμε αλλά θα νικήσουμε

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η βασίλισσα Ελισάβετ απευθύνθηκε σήμερα στον βρετανικό λαό για τον κορωνοϊό.

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ απευθύνθηκε απόψε στον βρετανικό λαό για την πανδημία του κορωνοϊού, σε ένα από τα σπάνια διαγγέλματα της.

Αφού έκανε λόγο για μία δύσκολη εποχή με προκλήσεις που διαταράσσει την ζωή, προκαλώντας οικονομική δυσχέρεια και ακραίες αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών, ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του βρετανικού συστήματος υγείας καθώς και όσους άλλους διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και συνεχίζουν την δουλειά τους με αυτοθυσία.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσοι μένουν σπίτι, προστατεύοντας και τους συμπολίτες τους και διαβεβαίωσε ότι «μαζί θα αντιμετωπίσουμε την νόσο, αν μείνουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι. «Στα χρόνια που θα έρθουν, θα είμαστε υπερήφανοι για τον τρόπο που το αντιμετωπίσαμε, όπως και αυτοί που θα ακολουθήσουν μετά από εμάς, θα λένε ότι οι Βρετανοί ήταν δυνατοί».

«Έχουμε ακόμα πολλά να υπομείνουμε αλλά θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Θα συναντηθούμε με τους φίλους μας, θα συναντηθούμε με τις οικογένειές μας, θα συναντηθούμε ξανά», κατέληξε η βασίλισσα.

Σχετικά άρθρα