Διαψεύδει η GLOBAL VISA CENTER WORLD οποιαδήποτε σχέση με τον Τζορτζ Σόρος

Η εταιρεία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση μετά από σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου. 

Η GLOBAL VISA CENTER WORLD (GVCW) σε σημερινή ανακοίνωση της διαψεύδει απόλυτα και κατηγορηματικά ότι η εταιρεία έχει έρθει σε επαφή με τον κ. Σόρος, ότι ο κ. Σόρος μετέχει στη μετοχική σύνθεση της και ότι την έχει χρηματοδοτήσει ή εμπλέκεται με αυτήν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας παροχής υπηρεσιών θεωρήσεων εισόδου, GLOBAL VISA CENTER WORLD:

«Με αφορμή πρόσφατες αναφορές σε ΜΜΕ στις οποίες εμπλέκεται το όνομα της εταιρίας μας GLOBAL VISA CENTER WORLD (GVCW) με το σύστημα Σόρος, η εταιρία, δια του Προέδρου της και του Διοικητικού Συμβουλίου της, διαψεύδουν απόλυτα και κατηγορηματικά 1- ότι γνωρίζουν ή έχουν έρθει σε επαφή ποτέ με τον κ. Σόρος 2- ότι ο κ. Σόρος (η εταιρίες συμφερόντων του) μετέχει άμεσα ή έμμεσα στη μετοχική σύνθεση της εταιρίας μας 3- ότι έχει χρηματοδοτήσει την εταιρία μας ή εμπλέκεται με αυτήν με οιανδήποτε τρόπο.

Η εταιρία μας έχει αναλάβει υπεύθυνα και με κύρος τη διεκπεραίωση μιας δημόσιας λειτουργίας την οποία φέρει με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα σε πέρας και δεν έχει σχέση με την πολιτική.

Η εμπλοκή της σε πολιτικές αντιπαραθέσεις, και μάλιστα ψευδώς, με ανυπόστατα σενάρια, πλήττουν την επαγγελματική της αξιοπιστία (σύμφωνα με το άρθρο 57 του ΑΚ) και επιφυλάσσεται για προσφυγή στη δικαιοσύνη».