Διευκρινίσεις της Inform Λύκος ΑΕ για την εξαγορά της Austia Card

Διευκρινίσεις της Inform Λύκος ΑΕ για την εξαγορά της Austia Card

Η εισηγμένη έδωσε με ανακοίνωσή της εξηγήσεις στο Χ.Α. για την προσφορά εξαγοράς που δέχτηκε.

Διευκρινίσεις σχετικά με την πρόταση εξαγοράς που έλαβε η Inform Π. Λύκος ΑΕ από τη μητρική της, LYKOS AG, για την εξαγορά της Austria Card-Plastikkarten und Ausweissysteme GmbH, δίνει η εισηγμένη με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Σημειώνεται ότι η Austria Card-Plastikkarten und Ausweissysteme GmbH ανήκει κατά 100% στην SAGIME Beteiligungsverwaltungs GmbH, εξ ολοκλήρου θυγατρική της Inform Π. Λύκος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της Inform Π. Λύκος έχει αναθέσει σε ανεξάρτητο αποτιμητή την αξιολόγηση της πρότασης εξαγοράς και την παροχή γνώμης για το εύλογο και δίκαιο του προσφερομένου τιμήματος από χρηματοοικονομικής πλευράς (fairness opinion).

Επίσης, θα αναρτήσει το πόρισμα της αξιολόγησης και γνώμης του ανεξάρτητου αποτιμητή για την προταθείσα εξαγορά στην ιστοσελίδα της εταιρείας αμέσως μόλις το λάβει πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της γενικής συνέλευσης της 27/11/2014

Η διοίκηση της Inform Π. Λύκος θα ενημερώσει κατά τη γενική συνέλευση τους μετόχους της για τον επιχειρηματικό σχεδιασμό της προτεινόμενης εξαγοράς, καθώς και τις προθέσεις της σχετικά με τη διάθεση του τιμήματος εξαγοράς, σε περίπτωση που αυτή εγκριθεί από τη γενική συνέλευση.