Διεθνής αέρας στο 14ο Athens Xclusive Designers Week

Διεθνής αέρας στο 14ο Athens Xclusive Designers Week

Από την Τρίτη και για τρεις ημέρες η «καρδιά» της μόδας χτυπά στην Αθήνα με σχεδιαστές και μοντέλα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μπορεί να έχουν όλες οι μητροπόλεις, τις εβδομάδες μόδας τους, αλλά και η Αθήνα δεν μένει πίσω. Από την Τρίτη 16 Οκτωβρίου και έως τις 21 Οκτωβρίου η Athens Xclusive Designers Week στήνει πασαρέλες, φέρνει μοντέλα και φιλοξενεί σχεδιαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο Μέγαρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στη λεωφόρο Συγγρού.

Το highlight φέτος θα είναι οπωσδήποτε ο διάσημος γερμανικός οίκος υψηλής ραπτικής Escada που θα δείξει τη νέα του συλλογή για την ερχόμενη σεζόν για πρώτη φορά στη διοργανώση!

Βέβαια, η τραγική απώλεια του μεγάλου μας μόδιστρου, Μιχάλη Ασλάνη, αφήνει ένα τεράστιο κενό το οποίο, σίγουρα, θα είναι αισθητό στις διοργανώσεις μόδας.

Ωστόσο, για  άλλη μια φορά θα απολαύσουμε το νέο «αίμα» στη μόδα με τους πρωτοεμφανιζόμενους δημιουργούς που διαγωνίζονται στο θεσμό των New Designers Awards και τις πολλές εκπλήξεις που, όπως πάντα, διανθίζουν την ολόδική μας εβδομάδα μόδας.

Διαβάστε ακόμη: H πολυτέλεια στα «στενά» της κρίσης

Δείτε στιγμιότυπα από την περσινή διοργάνωση:

Athens Xclusive Designers Week, 18/10-21/10 Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής

Για περισσότερες πληροφορίες  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του AXDW