Digisec: Έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με την Volacom

Digisec: Έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με την Volacom

«Η συνεργασία ενδυναμώνει το portfolio των λύσεών μας στην ελληνική και διεθνή αγορά», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Digisec.

Την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με τη βουλγαρική τεχνολογική εταιρεία Volacom ανακοίνωσε η Digisec. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Volacom, κορυφαίος πάροχος λύσεων σε εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, κατέχει ηγετική θέση, παγκοσμίως, σε προϊόντα υψηλής ποιότητας με επίκεντρο το σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας, όπως το Σύστημα Αποφυγής Συγκρούσεων Πουλιών (BCAS), με πολλές εγκαταστάσεις σε Διεθνή Αεροδρόμια, Λιμάνια, Φωτοβολταϊκά Πάρκα, κ.α., για το οποίο της απονεμήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ.

Κατασκευάζει το Volacopter LZ-73-PRO, ένα σύστημα UAV Drone (Unmanned Aerial Vehicle) το οποίο συνδράμει είτε στο σύστημα BCAS είτε χρησιμοποιείται για εναέρια παρακολούθηση και ασφάλεια κρίσιμων εγκαταστάσεων, πλήρως αυτόνομο σε όλα τα επίπεδα ελέγχου. Επίσης, κατασκευάζει το ACOM R6 Ground Vehicle Robotics, ερπυστριοφόρο όχημα για ανεύρεση και εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών, προστατεύοντας τις αστυνομικές αποστολές και την πολιτική προστασία σε βεβαρημένα περιβάλλοντα με χημικές ουσίες ή με υψηλή ραδιενέργεια.

Η Digisec ΑΕ είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο της πληροφορικής, της τεχνολογίας και της ασφάλειας. Τη σημασία της τεχνολογικής συνεργασίας των δύο εταιρειών για τη στρατηγική ανάπτυξής τους επιβεβαίωσαν o Vassil Vassilef, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Volacom και ο Ζαλαχώρης Κωνσταντίνος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Digisec, ο οποίος δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την κορυφαία εταιρεία Volacom ενδυναμώνει το portfolio των λύσεών μας στην ελληνική και διεθνή αγορά και, ιδιαίτερα, σε κρίσιμες εγκαταστάσεις, όπως είναι τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, αλλά το σημαντικότερο όλων την προστασία των πτηνών από τον κίνδυνο θανάτου, ύστερα από πρόσκρουση σε ανεμογεννήτριες. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα δώσει μεγάλη αξία και στις δυο εταιρείες».