Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού επαναπροσδιορίζεται

Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού επαναπροσδιορίζεται

Το The Big HR Debate διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (ΔΑΔ) βρίσκεται στο κατώφλι μιας νέας περιόδου από πολλές απόψεις. Ως λειτουργία του μάνατζμεντ, περνώντας τις συμπληγάδες της βαθιάς κρίσης, αναζητεί την κατάλληλη στρατηγική, το όραμα και τις αξίες που θα καθορίσουν τον επαναπροσδιοριζόμενο ρόλο της και τον τρόπο που θα αντιδράσει και θα αντιμετωπίσει τις νέες ευκαιρίες και απαιτήσεις στο ευρύτερο επιχειρηματικό και εργασιακό περιβάλλον.

Ταυτόχρονα καλείται να αντιμετωπίσει τις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις που παρουσιάζει το ανθρώπινο μωσαϊκό στο χώρο των οργανισμών και οι οποίες σχετίζονται άμεσα με την αξιοποίηση της διαφορετικότητας στο χώρο της εργασίας.

Ακόμα, η ταχύτατη «επέλαση» των νέων τεχνολογιών επιφέρει αρκετές προκλήσεις και αλλαγές στη ζωή των εργαζομένων, αλλά και στα συστήματα, τις πολιτικές και τις πρακτικές διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού.

Έτσι όλα αυτά τα θέματα θα συζητηθούν στην πιο διαδραστική εκδήλωση που πραγματοποιείται για τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού: στο The Big HR Debate, που διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ, την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014, από τις 9.00 μέχρι τις 17.30, στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ.

Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι εταιρίες Better Future, Conferience, Hellas EAP, Edenred, Kienbaum και Manpower Group.

Πληροφορίες: http://www.eede.gr/activities/eimad-hrdebate-061114

Πρόγραμμα: http://www.eede.gr/uploads/files/eimad_HR_debate_pr.pdf

Σχετικά με το ΕΙΜΑΔ
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) δημιουργήθηκε το 1989 με την ονομασία Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΕΚΑ). Το 2000 μετονομάσθηκε προκειμένου να ανταποκρίνεται πλήρως στους στόχους και τις επιμέρους δραστηριότητές του. Το ΕΙΜΑΔ λειτουργεί και κινητοποιείται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΕΕΔΕ για την ανάπτυξη, διάδοση και εφαρμογή της επιστήμης και των πρακτικών, μεθόδων και τεχνικών της Διοίκησης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, την αναβάθμιση του ρόλου του στη διοίκηση της επιχείρησης, καθώς και στην προώθηση προβολή και διάδοση των αρχών του για την ενίσχυση και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.