Διοίκηση και Στρατηγική: Το μεγάλο «ατού» της ING Ελλάδος

Διοίκηση και Στρατηγική: Το μεγάλο «ατού» της ING Ελλάδος

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρεία έλαβε κορυφαία διάκριση στα Βusiness IT Excellence Awards 2014.

Tο κορυφαίο βραβείο απέσπασε η ING Ελλάδος στο διαγωνισμό Βusiness IT Excellence (BITE) Awards 2014, στην ενότητα «Διοίκηση και Στρατηγική της Πληροφορίας».

Πιο συγκεκριμένα, η ING κατάφερε να αποσπάσει δύο συνολικά σημαντικές τιμητικές διακρίσεις, στις ενότητες «Διοίκηση και Στρατηγική της Πληροφορίας» και «Σύνδεση ΙΤ με Επιχειρηματική Στρατηγική», λαμβάνοντας τα βραβεία:

1. «Άριστης Επίδοσης» στην κατηγορία IT Service Management και
2. «Εξαιρετικής Επίδοσης» στην κατηγορία Ευθυγράμμιση με Επιχειρηματική Στρατηγική

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία, πραγματοποιήθηκε με online βαθμολογία από τα μέλη της κριτικής επιτροπής και τα βραβεία που δόθηκαν προέκυψαν από τη βαθμολογία που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.

Η ανάδειξη της ING στις δύο αυτές κατηγορίες, προήλθε ύστερα από την αναθεώρηση και βελτίωση κατά το προηγούμενο έτος όλων των διαδικασιών του IT από τη Διεύθυνση Πληροφορικής, σύμφωνα με τις καλύτερες πρακτικές και τις κατευθύνσεις του ITIL (Information Technology Infrastructure Library), προκειμένου να προσφέρει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες σύμφωνα με τα ποιοτικά κριτήρια της ING. Αποτέλεσμα ήταν να ενισχυθούν όλες οι λειτουργίες του IT, καθώς και να βελτιωθεί σημαντικά η συνεργασία με τους εσωτερικούς πελάτες.

Η διάκριση αποτελεί μία ακόμη στη σειρά διακρίσεων της ING Ελλάδος, καθώς ήρθε σε συνέχεια της περσινής αντίστοιχης πρώτης θέσης στο διαγωνισμό, στον τομέα του Ιnformation Security, με ένα έργο που είχε στόχο τη μείωση του κινδύνου διαχείρισης της πληροφορίας στα πληροφοριακά συστήματα και τις εφαρμογές της εταιρίας.

Η τελετή απονομής των βραβείων στους οργανισμούς που συμμετείχαν στον διαγωνισμό πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014, στο ξενοδοχείο Grand Bretagne. Τα βραβεία παρέλαβε ο κ. Ανδρέας Κρεμαστιώτης, Chief Information Officer της ING Ελλάδος, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Η ING Ελλάδος έχει ως στόχο τη διαρκή εξέλιξη, αλλά και τη βελτίωση των διαδικασιών, των λύσεων και των υπηρεσιών του ΙΤ, προς όφελος των πελατών της. H διάκριση που απέσπασε η ING Ελλάδος στα Business IT Excellence Awards 2014, αποδεικνύει έμπρακτα πως η εταιρεία μας βρίσκεται πλήρως ευθυγραμμισμένη με την καινοτόμο εξέλιξη της μητρικής εταιρείας του Ομίλου ING».

Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος τμήματα IT από 100 μεγάλους οργανισμούς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, πολλοί εκ των οποίων ήταν πολυεθνικές εταιρείες από τον τραπεζικό τομέα, τις τηλεπικοινωνίες, τη βιομηχανία, το εμπόριο και το δημόσιο.

1/3

Διαβάστε ακόμα:

Βραβείο «Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης» για την ELPEN

Βράβευση της Πειραιώς για την ποιότητα των πληρωμών της

Βραβείο αυτοδημιούργητου επιχειρηματία για τον Κ. Ευριπίδη